Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

O důvěře vládě na té titulní straně fakt nic nevidím. A onen případ s autolekárničkou, kdy ostatní media referovala o masivních demosntracích proti Babišovi také nic?

1 0
možnosti
JH

J87a39n 10H83y17n64e95k

13. 7. 2018 8:15

Piráti, jako mladá garda TOP 09. Dnes už zjistili, že je to dobré živobytí, tak proč se nepodobat těm zkušeným politikům, co nic nepřinesli a přesto si v PS užívají několikáté volební období.

3 1
možnosti

Karmu Vám nedám - ať koukám jak koukám, na té úvodní straně fakt nevidím ani zmínku o nejdůležitější události toho dne : důvěře vládě ano či ne...

1 0
možnosti

Tak trochu jsem si připadal,

jako na schůzi odborů, kdy jsem měl soudruhům vysvětlit svůj odlišný názor.

Tak nějak vypadal nátlak a lustrování názorů poslanců ČSSD od Pirátů, když se ptali jednotlivých poslanců, zda důvěřují premiéru Babiši!

Bezva nátlak, jak staří soudruzi!

7 0
možnosti
ZD

Smysl té šaškárny nebyl někoho přesvědčit nebo na poslední chvíli změnit hlasování. Smyslem byla exhibice před kamerami. Kdyby nebyl přenos jsou po deseti minutách v kantýně.

5 0
možnosti
RM

Já osobně Pirátům fandím, ale pana Michálka nemusím. Často se zuby nehty drží té pózy drsného politika, ale i přes velkou snahu mu to nejde a spíše shazuje sám sebe.

1 0
možnosti

moc často vámi nesouhlasím ale toto jste vystihl přesně;-DR^

3 0
možnosti
PK

Mládež se velice rychle učí demagogii , jako nej jazyku politiků. No ani piráti tuto republiku nezachrání, ale umě príma zapařit...;-D

5 0
možnosti
JR

J75a65n 24R67á97ž

12. 7. 2018 17:38

Michálek patří do sorty lidí, které nazývám "politikou nepolíbení blbové" , kteří absolutně nic neví, jak se politika na sněmovní úrovni dělá. Průšvih je, že se takových, a to nejenom u Pirátů, ve Sněmovně po volbách vyrojilo víc.

12 3
možnosti
MP

Doufám, že mezi ně počítáte i drtivou většinu poslanců ANO.

0 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik