Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P27e45t35r 19B18u38r27i41a45n

22. 10. 2020 16:45

Karma. Jen poznámka pod čarou:

-------------------------------------------------

Holding Hartenberg ze svěřenských fondů premiéra Andreje Babiše (ANO) koupil maloobchodní část slovenské floristické firmy Flos. Serveru Seznam Zprávy to potvrdil Jozef Janov, který je řídícím partnerem Hartenbergu. V Česku už fond vlastní síť 191 květinářství Flamengo a floristický velkoobchod Storge.

0 0
možnosti
Foto

Ten, kdo hledá logiku v jednání vlády, je předem ztracen. Je radno si uvědomit, že díky všem těm školním reformám se vytratila i výuka logiky v našich školách. Je tedy docela možné, že političtí „markeťáci“ si již ověřili, že to přináší ovoce. Tedy, že společnost je možno považovat za tolik „hloupou“, že je jí možno předhodit jakoukoli nelogičnost, respektive blbost, která je většinou jen důkazem neutuchající touhy po moci.

2 0
možnosti
VB

V dlouhodobějším horizontu těžko můžeme nekonečně dotovat fit-centra nebo hobby-markety, lidé musejí pochopit, že v tržním hospodářství nic není neměnné, jedinec se musí umět přizpůsobit, hledat jinou pracov. příležitost. Květiny se využívají i pro pohřby zesnulých na covid, tady by taky mohla hrozit infekce nakupujících a prodávajících méně. Hygienici by měli ověřovat situaci na různých pracovištích, ev. některá postavit do dvoutýdenní karantény. Epidemiologové mají pružně reagovat na vývoj. Školy se nyní mohou jevit jako méně problémové, ale souvisejí i s větším pohybem lidí (větší využívání MHD aj.). Chybí nám jasné zákonné oddělení mj. epidemiologů od politiků, takže se pak nedivme, že vedení ÚZIS se poněkud nechalo ideologicky válcovat politikem. V našem prostředí holt odborníci ustupovali tu p. Babišovi, tu primátoru Hřibovi atd.

0 0
možnosti
MK

Tak teoreticky můžete dát na dušičky na hrob tetičce třeba kšiltovku, místo věnečku nebo kytky.

0 0
možnosti
PB

P57e52t18r 59B55u23r71i86a42n

22. 10. 2020 16:46

Kytky vedou všechny supermarkety a benzinky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik