Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P73a37v66e54l 42V84á72v98r83a

3. 11. 2017 11:57

Bohužel se bojím, že má šanci. Po téměř zbožštění presidentské funkce, jak ji vytvořil Masaryk, nedotknutelný elegán v bílém, s koženými holinkami na bělouši a s profesorskými brýlemi se u nás ještě nestalo, aby jakýkoliv politik, byť třeba i hochštapler, nezískal už jen nabytím této funkce takovou aureolu, aby byl bezpečně zvolen znovu.

Jako že si TGM opravdu velmi vážím a jeho morální zásadovost nemá obdoby, to, že dovolil, aby byl z presidenta málem císařpán opravdu podělal.

Ale třeba to po pádu mocnářství jinak nešlo, nebo to neuměli, a teď je na nás, abychom to zlomili. Aspoň Klaus a Zeman pro to dělali a dělají vše!

0 0
možnosti

P72e42t84r 74S55k61á38c86e46l

6. 11. 2017 20:32

Ale on musel nahradit prostému lidu mocnáře! I proto se mj. rychle naučil jezdit na koni, sdělili to historici v pořadu ČT "Historie.cs". Tak to chodí, všimněte si, že po každé revoluci noví mocní pod pláštíkem revoluce provádí totéž, co jejich předchůdci před revolucí. Nyní jsme poučitelní a po další revoluci či přeměnách budou politici ve vedení státu čitelní. A o to hlavně jde...

0 0
možnosti

Zkuste si znovu pustit Miloše Zemana a stáhnout při tom zvuk. Nepřipomíná vám jeho vystupování opilého feldkuráta Katze na kazatelně?

3 0
možnosti

Vypadá to, že to má za pár, ale může překvapit, třeba jako Ozzy, kterého vyhodili z kapely Black Sabbath, protože už nebyl ničeho schopen, kvůli drogám a alkoholu. Nakonec se vzchopil a na své sólové dráze sklízel snad větší úspěchy než původní kapela. Vědci mu odebraly DNA k oskvenování, jako že je přírodní zázrak, jak se z toho hezky dostal. U Zemana můžeme čekat maximálně ty trapasy, u jiných kandidátů hrozí jejich podpora přijímání uprchlíků. Téma, na které se momentálně kvůli volbám zapomnělo, ale takový Macron a Merkelová mají téma mechanizmu trvalého přerozdělování stále ve hře

2 0
možnosti

P24e62t37r 83S63k32á29c31e45l

1. 11. 2017 19:20

U jednoho z těch "jiných" kandidátů zvaní uprchlíků nehrozí. Pan Petr Hannig řešení má v programu svojí Strany zdravého rozumu. Nevěřte mně to, ověřte si to.

0 0
možnosti

Dle mého názoru je náš prezident naprosto zdiskreditován.. a to již i v očích většiny jeho dřívějších voličů. Takže se modlím za to, aby se dožil voleb, aby mu jeho šílené činy během prezidentského období byly ve volbách spravedlivě spočítány!

Pokud nám prezident zkolabuje, tak jeho posledních pár tisícovek fanatických stoupenců již nikdy neuzná, že daný prezident byl pro většinu národa již naprosto nepřijatelný.

5 4
možnosti
Foto

Když je to tak, jak píšete, tak proč tolik humbuku kolem jeho kandidatury. Přece těch "pár tisícovek fanatických stoupenců" nehraje žádnou roli. A nebo že by jste byl ve svém odhadu trošku "mimo realitu"?

5 0
možnosti
Foto

Pokud se opět stane prezidentem, tak s velkou pravděpodobností již ne na celý pětiletý mandát. Takže je to opravdu na zvážení.

2 3
možnosti

A musely by být zbytečně brzy další volby!!

0 4
možnosti

Problémem zatím je,

že nemáme důstojného nástupce, který by dosahoval jeho kvalit, tedy znalostí, přehledu a schopnosti hájit skutečné zájmy občanů a České republiky.

O tom, že by si potřeboval odpočinout, není pochyb, ale pokud cítí, že to zvládne,

tak pokud se nestane něco mimořádného, tak mu lidé dají zase svůj hlas.

7 13
možnosti

Problémem není, že nemáme důstojného nástupce, těch tu vidím několik, ale problémem (a to velkým) je, že nemáme důstojného prezidenta...

15 5
možnosti
Foto

Taky mám ten pocit, že víc chce, jako už může.. No a že chce to hlavně jeho okolí, to je nabíledni..R^

11 1
možnosti
Foto

Podle mého názoru Zeman silně chce sám.

Jeho ego ho žene do další volby a naprosto ztratil soudnost.... ale tu už asi dost dávno.

8 5
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik