Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

nuda. Ze starých permanentně dělají blbce a vysavače rozpočtu. Fiala je komik.

28 2
možnosti
MK

1) V hotelech jedné nejmenované nadnárodní korporace mají na pokojích kávovary. A na kávovaru je piktogram škrtnutého lezoucího panáčka (a pod tím nápis v několika jazycích, že se prý po kávovaru nesmí lézt). --- Jeden člověk totiž po něm prý lezl a kávovar ho zavalil a zranil – a pán se proto soudil s předmětnou korporací – a vyhrál odškodné.

2) Od té doby, co jedna ženská v mikrovlnce zabila svého psa, když ho chtěla jen usušit, je v návodech k mikrovlnkám napsána rada, že mikrovlnka neslouží k sušení živých tvorů. Protože ženská se soudila – a vyhrála.

3) Chlapík si koupil karavan automatem na udržování směru. A při jízdě si automat zapnul a šel si uvařit kafe – následkem čehož boural. Soudil se s výrobcem - a vyhrál.

...

A já nedávno koupil těstoviny v plastovém obalu, na kterém bylo poměrně velkým písmem psáno: „Tento obal neslouží ke konzumaci“. Předpokládám tedy, že někdo si ty těstoviny uvařil i s obalem – a pak se soudil a vyhrál.

Takže já to vidím tak, že naše civilizace se stále víc přizpůsobuje těm nejhloupějším z nás. :-)

40 0
možnosti
BM

Zapoměl jste dodat že se jedná o Americké občany.

1 0
možnosti
ZD

Při čtení prvního odstavce jsem ani nedýchal......

4 0
možnosti

Profesor Fiala ťal. Nic jiného neumí, tak žádný div.

28 4
možnosti
RR

ODS má fantastické nápady, které Babiš soustavně vykrádá. Jak je teda možné, že tato parta géniů, nebyla, až na jednu výjimku, ve svých vládách dokončit ani svá funkční období a navíc většinou odtáhli z ostudou.

35 5
možnosti
ZD

Fantastické nápady, které je dovedou k vedení republiky jsou údělem stran, které si do vedení zvolí lídry typu pana Fialy a pana Stanjury. Pak se již nedá nic jiného dělat než vládnout a zachraňovat.

8 0
možnosti
AK

Jako vždy lidi lezou Fialovi do zad.Jasně když ještě jsem neslyšel co by udělali oni,jen okopávání kotníků,že.To vám inponuje aby sjte se z toho nepotentovaly.

0 1
možnosti
Foto

Také jste ťal do živého R^

6 5
možnosti
Foto

A88v94i 14B93a67b80i66c

27. 9. 2020 15:48

Výstižné.

3 3
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik