Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Nejdříve jsem myslel, že srandujete. Jak vás ale znám, myslíte to naprosto vážně. Vás je tu škoda. Vy byste byl ten správný byrokrat, který by zaměstnal další kvanta lidí pro rozdělování i takové triviálnosti, jako je jednorázový příspěvek 5 000 Kč. Jsem zvědav, kdy sem napíšete něco o přebujelém státu.

0 0
možnosti
Foto

Doporučoval bych tuto zásadu dodržovat všude, máš-li rentu 15 000,- tak nechť chléb Tvůj vezdejší stojí 15 000,- Kč, máš-li 30 000,- tak nechť chléb tvůj vezdejší včetně rakve stojí 30 000.

0 0
možnosti
ZH

Ještě lépe a šíleněji vynikne fanaticky antirovnostářský postoj u příspěvku na dítě. To sice ještě nemá žádné zásluhy, ale narodilo se do různě zasloužilé rodiny ;-D

0 0
možnosti
BM

Mě plošné vyplácení nevadí. Odpracoval jsem téměř padesát let. Posledních 22 let jako OSVČ A vždy odváděl státu vše co požadoval. A znám jiné OSVČ kteří se chlubili tím jak málo odvedli státu a kolik tím ušetřili. A proto dnes mají bídné důchody. No a oni dostanou příspěvek 5 000Kč a my co jsme odpracovali celý svůj "pracovní" život a platili řádně daně a pod. Tak nedostaneme nic protože si to nezasloužíme, máme "nadprůměrné" důchody. A dobře nám tak. Z principu je to špatně.

12 0
možnosti
JK

No tak jsme zde na síti, kde může být každý čím chce, není tedy důležité co na sebe dotyčný vykecá, spíš naopak, důležitější je jaký názor z diskutéra vyjde.

Podnikatel ani OSVČ přeci nebude schvalovat darování peněz pro nic za nic, plošně nebo ne. Naopak přesně ví co je to, když někdo z cizích peněz pošle třetím osobám obnos (kapříky, rouškovné) za to, že ho dotyční udrží ve funkci.

0 4
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik