Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..a on někdo na M. útočil? přece jen samé pozitivní, národovecké, pochvalné vyjádření...jsem zaznamenal...;-DR^

0 0
možnosti

videomapping misto ohnostroje ma pricinu v tom ze jim cina odmtla prodat zabavni pyrotechniku

3 0
možnosti

Nezlobte se, ale já s Vámi nesouhlasím. Pražský primátor tam není od toho, aby dělal zahraniční politiku, ale proto, aby pomohl zlepšovat situaci v Praze. Totéž platí i pro Magistrát. Místo pitomostí typu rušení pomníků či vypovídání smluv by se měli soustředit na zlepšení podmínek k životu v Praze. Ve skutečnosti Magistrát dělá pravý opak. Situace v Pražské hromadné dopravě se stává pomalu kritickou a Magistrát se tváří, že on s tím nemá nic společného.

7 0
možnosti

Přesně tak. Primátor má řešit dopravní infrastrukturu, stav komunikaci, bytovou výstavbu, bezpečnost v Praze... Jestli chtěl řešit Čínu, tak se měl stát ministrem zahraničí nebo čínským velvyslancem.

4 0
možnosti

:-).......mluvíte mi z duše! Už jsem to psal několikrát....nějaký přitroublý Pirát i když s akademickým titulem udělá škody pro příjmy státu za miliony. A ještě tomu někteří omezení na rozumu tleskají !R^R^R^

5 0
možnosti

Již jen polovina Vámi uvedených hrdinských skutků by měla stačit na to, aby se hlavně děl, pálících na magistrát soustředila na ty skutečné nepřátele. Na ty, kteří dodnes nepochopili ..... Snad Váš příspěvek pomůže alespoň některým !

2 0
možnosti

P.S. Mě nepomohl !

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS