Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......v normální společnosti už by měl svěrací kazajku a byl zavřen v klecovém lůžku v Bohnicích!

Z diskuse je vidět, kam se společnost v kapitalismu 19. stoleti posunula, protože se najdou lidé, kteří mu tleskají! Nooooo, dožil jsem se zajímavých časů ! R^R^R^

3 3
možnosti
OZ

Opakuješ se Srando, v těch Bohnicích si umím představit spíš tebe s tvými bláznivými konspiracemi a bláboly, kterými nás tak "obohacuješ":-)

2 3
možnosti
LT

L47u57d84ě42k 24T72o70n58d69r

30. 11. 2019 12:43

Starosta Novotný je především šašek, kašpar, exhibicionista. A byl jím už když jako "novinář" dělal bulvár nejodpornějšího zrna.

A svým exhibováním jen Rusům nahrál - teď ho budou ukazovat na TV Rossia 1 a každý Rus může sám na své oči vidět rozhovor se "zástupcem Čechů" = buranského kašpara, který sám zesměšní a zkompromituje vše, za co údajně bojuje.

9 5
možnosti

Jasně, rusák ukázal klasickou ruskou férovku. Pozvou si vás, připraví si asi 5 oponentů, šíje do vás i moderátorka, která má být nestranná (ale Rusko, chápu), nenechají vás dokončit souvislou větu, protože se jim nelíbí, co říkáte. Několikrát zopakují, že je to skutečně představitel obecní samosprávy a ne nějaký blázen. Celou dobu vás více či méně uráží a nakonec vás vypnou v půlce věty, že už se jako dál nepotřebují bavit. Tak tomu říkám kvalitní žurnalistika po ruském způsobu...Pitomec, darebák, freak, debil, potomek Beločechů, provokatér... to je jen malý výčet nadávek, co si pamatuji z ruské buranské stranyRv.

4 3
možnosti
JF

J25a95r35d96a 72F77i40š68e65r

30. 11. 2019 11:19

;-D;-DKremrolky, včetně Zemana pořád hýkali, že si ruský medvěd žádného Novotného ani nevšimne a zatím ho už citovalo Ruské ministerstvo zahraničí a byl v hlavní ruské TV, kde z nich udělal nadávající prosťáčky....bravo PavlíkR^R^R^

5 3
možnosti
JH
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik