Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzpoměl jsem si nad Vaší španělštinou na větu, kterou by možná panu Wolfovi i přes ta bebíčka a otlaky pana zločince řekl pan Danda (kdyby nedošlo k tomu nedopatření). Když se kdysi jednomu českému dobrodruhovi konečně podařilo získat povolení k vycestování do Španěl, to, co se naučil z učebnice pro samouky, už bylo zapomenuto. Utkvěla mu v paměti jediná věta z článku v učebnici (sociální téma), která však otevírala srdce štědrých Španělů. Tu větu by asi panu Wolfovi neřekl ani pan Maduro: "Con tu ayuda tendremos pan todos los dias." S tvou pomocí budeme mít chléb každý den.

0 0
možnosti
Foto

:-)Tak to bude s tím panem Wolfem určitě nějaké nedorozumění. Ale Vy to určitě ustojíte, pokud Vám to pan Zdeněk Danda nandá. Podle něho něco takového prostě není vůbec možné (pokud jsem ho včera pod článkem paní Šichtařové správně pochopil). Vy si klidně píšete o tom, že politik demokratické země by mohl okusit, jak chladí želízka, zatímco pan Danda si o tom asi bude myslet, že je to jen sranda. Želízka podle pana Dandy nemohou okusit ti, které jen někde (auvajz) tlačí bota nebo je trápí (himbajz u všech čertů) jakási bolístka. Dle pana Dandy, bez veškeré srandy, pro jejich bebíčka a otlaky jim nelze šlapat na paty. Neb ty jim jenom brání přerůst člověka do velikána nadpozemských kvalit. Nevím, možná byl nalit.

Nicméně žili jsme tu v čase, kdy za kritiku politiků mnohý skončil na Borech, zatímco palce prdočichů směle i nesměle, smutně i vesele ...... dledy bolševikům v drdolech.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik