Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Smrdutý koktejl, prohlásil Zeman o ČT

----------------------------------------------------------------

A má pravdu.

.

:-)

7 16
možnosti
MS

O Barandově si iluze nedělám, stejně jako o ČT a oba kanály mě nezajímají. Ale - oproti ČT - Soukup po mě za nesledování jeho kanálu nic nevyžaduje, na rozdíl od ČT. Zastáncům koncese jde pouze o to, aby poplatek zůstal na 135 Kč, což by - po odhlášení několik set tisíc diváků - bylo logicky nemožné, protože by se náklady na vysílání rozdělily mezi zbývající diváky. Takže kdokoli mi vnucuje koncesionářský poplatek je pro mě zloděj.

7 0
možnosti
Foto

Zrušme , zprivatizujme. Večerníčka přeci mohou dětem dělat samotní rodiče, za sportovní přenosy si jistě rádi zaplatíme Pay TV a kdo chce nějakou kulturu, tak ať nesedí doma, ale vyrazí do divadla nebo na koncert. Že na to někdo nemá, nebo je nepohyblivý? Ale prosím vás, nekomplikujte to nějakými detaily.

4 0
možnosti
Foto

Ja myslím že náš moudrý pan prezident by si představoval přímé vysílání Rossija TV se simultánním českým překladem.

13 3
možnosti
Foto

Zdravím Standu "-" :-).

1 0
možnosti
MD

Soukup a Zeman jsou z vosiho hnizda. Dost casto vykousou dobre ovoce, ale zase si pochutnaji i na sadarovych skudcich. Pokud se nepremnozi jsou prece jen prinosem.

1 0
možnosti
MS

O Zemanově kulturní úrovni hodně vypovídá to, že si oblíbí nejbulvárnější komerční televizi, jejíž program sestává z "béčkových" filmů a uhozených reality show typu "Soudkyně Barbara", "Soudce Alexandr" a "Nebezpečné vztahy", které TV Barrandov omílá několikrát denně. Jestli nějaká televize na české scéně představuje smrdutý koktejl, tak je to právě TV Barrandov. Že oslovuje pana Standu se vůbec nedivím. :-P

14 2
možnosti
DR

Není spíše každého věc co koho oslovuje?

1 0
možnosti
SN

:-)......Nejsem fanda p. Soukupa, trochu mi připomíná vyvolavače, kteří se pohybovali dříve na poutích, ale je mi na něm sympatické, že řeže tvrdě nejen do ČT, ale i do politiků.

S presidentem souhlasím.....nejlépe si tam pozvat dva, na oko napřátelé, ale po chvilce zjistíte, jak s plácají vzájemně po ramenou.

Osvěžením byl Payne a Okamura, . p. Petránka už raději nezvou, velká škoda!

R^R^R^

6 7
možnosti
MK

Zdravím pane Novák, škoda že má televize Barrandov tak mizernou sledovanost, dokonce jí hrozí i ztráta licence na vysílání. Proto se podivuji panu presidentovi, že přijal nabídku pana Soukupa , protože tímto směrem se jeho moudra moc daleko nedostanou. A znovu opakuji, vy tady pořád nadáváte na ČT a míníte tím zcela jistě zpravodajství, ale ruku na srdce...je i to ostatní tak špatné? Já třeba s oblibou sleduji dokumenty na ČT, nebo Objektiv, Toulavou kameru atd. Pořady tohoto rázu mě až tak špatné nepřipadají. Ale je to samozřejmě věc názoru....

1 1
možnosti
JH

Ono tak ani nejde o to, kde, kdo, co řekl. Osobně bych v souvislosti s ČT upřednostnil výraz stoka :-)

11 10
možnosti
MS

ČT nejsou jen zprávy a politika, které se vám mohou nelíbit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik