Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^;-D Karma. Perfektní ironie a sžíravý sarkasmus.

1 0
možnosti
JL

Likvidace Skripala (vlastně jen pokus neb přežil) je zcela v intencích likvidace různých zrádců Kremlem. Takže moc nechápu, proč s tím mají politologové a experti na tajné služby na Idnes takový problém. Že se USA rozhodly Rusko trošku podusit sankcemi nepřekvapuje, protože to asi je Trumpův koníček trošku to konkurenci zkomplikovat, ten jejich snadný život.

1 3
možnosti
RM

Jakmile se objeví někde v mainstreamu zpráva o nějakém novičoku a Skripalových, tak je vždy jasné, že to bude humorné a trochu s nádechem frašky.

7 0
možnosti
SN

:-)......Pane Dvořáku, za minulého režimu, (nebudu psát totality), jsem si často říkal.....my žijeme v blázinci. ALe.....tyto pohádky ovčí babičky, kdy se tráví jednou natřeným novičokem na klice, nebo plynem v autě, kdy to ventilátor rozvíří, pak to někdo objeví v popelnici, .....smrtelný jed a všichni zdrávi, jako pávi! Okamžitě se ví, že za tím stojí Putin, hromadná expedice diplomatů, naši se samozřejmě připojí.

Jedině proklínaný president Zeman zůstal při zdravém selském rozumu a je za to proklet. Opravdu se pohybujeme v divném světě! R^R^R^!!

6 3
možnosti
MD

Inu, predstavitele EU a USA jsou jednoznacne ateiste, protoze (ani) pan farar dvakrat nekaze.

1 0
možnosti
JS

Nezbývá než obdivovat naše politiky. Ti sankce za stejnou věc vyhlásili už cca před půl rokem.Zkrátka kdo umí ten umí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik