Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

No je mi smutno, koblížky už před volbami nebudou?;-(

0 0
možnosti
JR

J32a52n 93R61á62ž

11. 8. 2017 16:43

Že má Babiš nějaké náměty na výbušné kauzy, které otřesou postavení všech, kdo se na tomto atentátu podílejí, vůbec nepochybuji. Jako ministr financí s velkou zásobou vyšetřovatelů z řad t.zv. Kobry a bývalých šlachtových parťáků , jich má určitě hodně, aby to pořádně zatřáslo celou naší politikou. Proto tento tah vyvolaných strachem ze ztráty moci, nikoliv vedený zájmem o spravedlnost, nepovažuji za vítězný ani pro ČSSD, ani pro TOP09. Jen může nastartovat dalšího oligarchu k pokusu o získání moci a přihraje to hlasy komunistům od těch, kdo se ve spravedlivém hněvu nad Babišovým neetickým jednáním od ANO odkloní.

Jen naprostý naiva si může myslet, že těm kdo vyvolání této kauzy těsně před volbami iniciovali, šlo o nějakou spravedlnost nebo odstranění švindlů při poskytování dotací!

PS. Jeden můj bývalý kolega právník vyslovil hypotézu, že kauzu vyvolal sám Babiš, který chce osvobozujícím rozsudkem nebo tím, že státní zastupitelství v jeho jednání neshledá nic protiprávního a případ odloží, což se dá předpokládat, vyrazit trumfy z rukou konkurenci, které by chtěli proti němu použít po vítězství ve volbách. Kdyby tomu tak bylo, byl by to mistrovský tah!

1 0
možnosti
Foto

ic nelze vyloučit. Kdo se vyzná v byznysu, a ani politika ve skutečnosti ničím jiným není, vždy mívá v záloze i více variant;-)

1 0
možnosti
PK

no jo tak to asi už nebude dostávat párečky zdarma....

1 0
možnosti
Foto

R^;-D To tak bývá, když si chce někdo trumfnout, a neví, že eso je v talonu;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik