Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechapu, proc by Stat mel tolik platit, kdyz tomu Druzstvu patri jen budovy... Pozemky jsou Statni a nikdy nepatrily nikomu jinemu...8-o[>-]!!. Co muze stat postavit par prasecaku?

0 0
možnosti

Já nevím, proč by se měl bourat vepřín, který je užitečný, a stavět památník na místě tábora, který byl určen pro osoby štítící se práce (jak prý na něm bylo napsáno). A osazenstvo tábora využívali Schwarzenbergové, takže, když už bourat, tak ať to zaplatí oni.

4 0
možnosti

I vy humoristo. Proč by měli něco platit Schwarzenbergové, když jim tamní majetek kdysi soudruzi zabavili?8-o

0 1
možnosti

nedávno se tam dělalo zaměřování pozemku a vyšlo najevo, že tábor neležel v prostoru prasečáku celý. Pouze částí a ta část je v prostoru, kde není žádná budova. Takže by vlastně stačilo posunout plot o nějakých 50m do areálu prasečáku a bylo by hotovo.

Ptal jsem se tuhle pár kamarádů z etnika, kterých se to týká, jestli ví, že mají někde nějaký památník z války, nebyli vůbec v obraze. Tudíž si myslím, že máme okurkovou sezonu a není o čem psát a otevřel se prostor pro banalita

6 0
možnosti
Foto

Před volbami dost dobrá politic. karta. A každej hlásek dobrej. Třeba i pro vegetariána, či i pro ty, kterým víra zapovídá vepřoknedlozelo, tedy, pokud se výhodně ,,neobjetují";-)

0 0
možnosti
Foto

Nikde není psáno, že majitelé vepřína v Letech budou chtít za utržené peníze od státu v chovu prasat pokračovat někde jinde. Stát získá ke státním podnikům České dráhy, k České poště, k pivovaru Budvar, k Řízení letového provozu, k Lesům ČR a k dalším státním podnikům také státní (a dobře prosperující) prasečák a kdy a kdo a v jaké vládě rozhodne o jeho zbourání, je zatím ve hvězdách;-O

2 0
možnosti

Máte pravdu, zbourat prasečák, který vydělá půl miliardy, to není jen tak. To zvládne jen velmi socialistické hospodářství a kde tomu bude po skončení této vlády konec! Zase na začátku.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS