Jan Dvořák

Babiše s Faltýnkem ještě do vazby neposlali, ale zato už sedí …

7. 09. 2017 21:33:41
Při odpolední poradě Velké soc.dem. trojky ještě půl hodiny po plánovaném začátku chyběl celostátní lídr Zaorálek, což jihomoravského lídra Sobotku na rozdíl od plzeňského lídra Chovance poněkud zneklidňovalo.

Věděl snad Chovanec něco víc, že se tvářil nečekaně spokojeně?

Neboj, uklidnil Sobotku, a protože se blížila celá, pustil televizní zprávy.

-Ježišmarjá, Mílo, tak tohle nám ještě scházelo...

-To víš, že scházelo! Po tom včerejším vydávání Babiše a Faltýnka totiž podle bleskového průzkumu stouply babišovcům preference o osm procent!

Tak jsem se rychle domluvil s klukama z kriminální centrály a s televizí, aby nám pomohli, a se vší parádou skočili na Zaorálka. Kvůli fiktivní smlouvě na uklízení ministerstva, kterou chtěl jako na oko uzavřít s vlastní babičkou, která je ovšem už dávno po smrti, a tak by po nocích uklízel sám - dobrý ne? Tak doufám, že nám teď preference vylítnou taky, když náš lídr na premiéra půjde do vazby.

-No moment, má přece imunitu..

-To sice má, Rath jí měl přece taky, ale když ho tenkrát přistihli s tím jakoby vínem, šel do lochu – a Luboše zase přistihli se zapnutým počítačem..

-Když psal tu fiktivní smlouvu?

-Nepsal, ale psát ji přece mohl, teoreticky, že jo. Zatím mu ovšem nikdo neřek, že je to od nás marketingový tah kvůli preferencím, a proto tak upřímně vykřikuje, že je nevinnej, protože nevinnej fakt je - ale pro partaj žádná oběť dost velká není.

Autor: Jan Dvořák | karma: 23.96 | přečteno: 707 ×
Poslední články autora