Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Blbé je, že méně nakažených není...jen se jich 3k odhalilo z necelých 9k testů...procento pozitivních je stále přes 30%...kdybychom udělali 100k testů bude nakažených 30k...

Nebo bychom mohli přestat testovat úplně a bylo by po pandemii...

3 0
možnosti
ZZ

Takovou blbost může dát dohromady jen neúspěšný režisér ČST.

Jistě víte co je to za zkratku.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
JK

Vzhůru ke dnu, chtěl bych halekat v hospodě, ale bohužel tak konám pouze na balkóně. Fiala se snaží marně, vláda, parlament, tiskovky a jiné mediální výstupy, tam všude má Andy vypnuto, nevnímá, jen opakuje básničku, případně před kamerou strnule čte jak automat na pouti. No ale na sociální síti, tam je velký influencer a kabrňák, sice všechno pečlivě filtruje početný Márův tým (jó online- to by tak hrálo), ale když nějaké přání dostane hodně "lajků" tak je druhý den splněno ať se děje co se děje.

0 0
možnosti
PB

P90e87t61r 84B61u87r63i31a35n

18. 1. 2021 10:01

Tak minimálně polovina opatření smysl nemá, nebo je silně pochybná.

A covid si prakticky dělá co chce, o čemž svědčí čísla volně se pohybující v čase nahoru dolů. Pokud je chce někdo relativizovat s opatřeními, musí použít specifickou legendu pro každý časový úsek jinou.

Např. čísla stoupají, protože lidé v hospodách v opilosti nedodržují hygienická opatření. Týden po zavření hospod stoupají proto, že je to doběh, tři týdny po zavření proto, že se lidé scházejí venku a po Vánocích stále ještě stoupají proto, že se scházejí doma.

Covid jednou odezní tak jak tak. Prchal má už od listopadu pro Babiše nachystané oslavné prohlášení o tom, jak ho porazil a že mu lidé mají být vděčni za své životy. A je jedno kdy pandemie odezní, zda v únoru, nebo v květnu. Ten datum se tam doplní v aktuální době.

2 2
možnosti
RK

Souhlas. Odborníci se shodují, že obchody nepředstavují riziko. Blatníček se ohání mobilitou. Ale ani u té se riziko nijak neprokázalo. Za jakou je to cenu?;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik