Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Orientovat se v překotném dění a nenaletět lžím a polopravdám.Obávám se,že s tím má větší problém gederace později narozených.My dříve narození s tím problém nemíváme!

3 0
možnosti
JS

Podívejte se na program čt 1 ve hlavním vysílacím čase samé zastaralé reprízy a jedna idi. tská kriminálka. To už je výsměch.

2 0
možnosti
JH

Poslechl jsem váš příkaz a podíval jsem se na posledních sedm dní na ČT 1. Výsledek: Zázraky přírody - premiéra, Božena - premiéra, Hlava Medúzy - premiéra, 2x Doktor Martin - repríza, Hříšní lidé - repríza, Kukačky - premiéra. Proč nám tady lžete?

0 0
možnosti
Foto

A ještě by ČT měla zvýšit koncesionářské poplatky, aby mohla zřídit program speciálních zpráv pro retardované - a částečně zretardované (zblblé). ;-D;-D;-D Karma.

2 0
možnosti
VB

Přechodně bych ČT aj. peníze snížila, protože tak hysterické 24hodinové tanečky kolem očkování jsou neodpustitelné, myslím, že zčásti to lidi odrazuje jak od očkování, tak od programu ČT. Podobně úkorně vidím ČT, jak často nahrává tvrdým lobbistickým skupinám v ČR, které vytrvale "dojí" státní rozpočet, redaktoři by měli více zkoumat, jak je tomu v zahraničí, kde se neupustilo od kontrol podnikatelů, jejich příjmů atd. Ovšem "ryba smrdí od hlavy", říkávalo se u nás ve vztahu k ÚV KSČ, takže ČT je holt pod vlivem dalších jedinců.

1 0
možnosti
KP

ČT jede podle EU not ( jak doznal člen Rady );-)Tak se nedivte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik