Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Zlobili jsme - ten trest, prostřednictvím zmíněné koalice, si zasloužíme:-)

0 0
možnosti
JK

Jo, jo, když se hledá důvod pro převzetí moci, je záchrana národa vždy na prvním místě. Ještě je cítit zápach z té záchrany minulé před zloději, hlavně těmi socany co chtějí ukrást lithium, nastalé období dotační normalizace s novodobým honem na kulaky utnula pandemie, která jako první zasáhla EET, a to umřelo na čínskou chřipku definitivně, pozůstalí úředníci budou truchlit na homeoffice ještě minimálně do voleb (vyčíslení kompletních nákladů na tuhle srandu bych chtěl vidět).

Novodobá záchrana tedy není nic nového už od Masaryka, o jehož záchranná akce je bez diskuze. Nadávat předem a vymýšlet hororové scénáře založené na zaručeně přesných dedukcích je bohužel také celkem běžné. Ovšem když si přeberu současné ministry, tak jejich nahrazení mi připadá snadné, i když dvojministra Havlíčka v blábolení o ničem asi nikdo netrumfne a od tlusté účetní si rádi oddychneme, zbytek aparátu starajícího se dotace pro vůdce je neviditelný a nezajímavý.

Těžko nás někdo viditelně zachrání před splácením pandemického dluhu, ale změna je určitě nutná. Piráti ani STAN nejsou političtí nováčci, mají spoustu vzdělaných a chytrých lidí a je jasné, že se dokáží dohodnout i s ODS, TOP a KDU-ČSL, kteří by měli umět pohlídat případné ultrazelené nápady. Radikály si stáhne Okamura, rudí pohrobci zůstanou v KSČM, socani jsou v kopru a ANO, jako hlas důchodců, bude vykřikovat z opozice. Mě se to zdá jako celkem normální demokratická situace v normálním demokratickém státě.

0 1
možnosti
Foto

K80a79r10o47l 82W17i10l40d

13. 1. 2021 7:32

Obávám se, či spíše se těším, že pan Rakušan časem získá rozum. I když nejsem jeho volič.

0 0
možnosti
VH

Elegantni sance jak se zbavit obou stran najednou.

1 0
možnosti
JF

J93i36ř87í 44F14o87g43e72l

12. 1. 2021 19:22

Dnes byla tato koalice a její smlouva komentována dosti dlouho panem Nováčkem. A ten se doslova rozplýval radostí jak to mají všechno krásně sepsáno. Dokonce se mu líbilo i to, že je tam klauzule, kdy když bude někdo vykroužkován z volitelné pozice a nebude zvolen, koalice mu zajistí místo s adekvátním platem. Přesně tak to bylo řečeno.

Tedy trafiky s koaličním požehnáním. To je koaliční program těch spravedlivých......8-oRv

3 0
možnosti
JR

J92a75n 84R15á98ž

12. 1. 2021 16:46

Připusťmě na chvíli s trochou fantazie, že by opravdu Bartoš s Rakušanem spolu tvořili vládní program. Už se směju při představě, jak by se Rakušan tvářil, až by na něj vybafli Richterová a Ferenčíkem své představy o fungování státu.

I když je vidina vládní moci silná, tak si myslím, že ne tak mocichtiví "starostové", jako je Rakušan, by zeleno rudé plány Pirátů těžko přijali a uhnout z levicové platformy zase členové Pirátů Bartošovi nedovolí. Už jenom kvůli tomu, že Piráti jsou dlaeko víc "rudí", než jak se zatím prezentují jejich vůdci, tomuto slepenci nedávám šanci, i když se jeví pevnější a životaschopnější než Fialův trojkoaliční bramborák.

Mimochodem: Nedovedu si přestavit předsedu vlády, jehož politická existence je závislá od internetového hlasování členů jeho strany. Ale dovedu si představit velkou bouři, kterou by na internetu spustili pirátští členové, kdyby navržené vládní prohlášení nebylo dostatečně zeleno rudé a neobsahovalo anarchistické prvky.;-D

12 1
možnosti
JK

No, je dobré, že vaše představy v reálném životě neznamenají vůbec nic. Šéf vám začne snít a vy se předháníte v tom, kdo bude ještě lepší.

0 0
možnosti
PP

Obávám se, zda v tomto případě světélko na konci tunelu nejsou světla přijíždějícího vlaku. A také trošku toho, zda Bartoš s Rakušanem stojící na místě strojvůdce a topiče v nás nevidí pouze stádo hlupců na kolejích.

9 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik