Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Zase článek o ničem, Babiš tam jde sám

0 0
možnosti
TL

Pro ještě větší úspěch akce by se zúčastnění šašci měli apres nechat vycpat, a to doslova.

0 0
možnosti
TT

To bych chtěl vidět, to by bylo snad lepší než Dinner for One. Akorát... V Dinner for One si byli herci plně vědomi, že jsou ve stejné třídě jako šašci.

0 0
možnosti
Foto

J37a27n 34A73n66d10r53l67e

28. 12. 2020 18:49

jen technická, aby Váš titulek platil, muselo by jít o oběd Zemanovi + Vystrčilovi, a to si myslím neklapne, ani až PES jednou chcípne na vakcínu...:-)

0 0
možnosti
MB

Pravidla jsou jasná - 5 stupeň - 2 osoby, mimo domácnost. Původně jsem si myslel, že Václav ml. Klaus si vezme Kateřinu a dynasticky bude vymalováno. Nyní to vypadá na Frederika I. Rodiny se tak propojí a nic neporušují ! ...

Důvod střetu - taky může být válka ! Otcové projednají které křídlo ČR obětuje - nejlépe obě a tak nepřítele zmateme. Oba se obětují pro národ a padnou. Děti se dohodnou, kde budou bydlet, zda u Čápů, na Hradě, nebo v širých lánech.

Mj dovětek to je zcela šílený. mediální obraz. Zase i sympatické ! Už se tady na nic nehraje. Nejde o moc - Jde o moc. K ničemu to nevede - lidi dožere. Já osobně mám radost - Vím kam směřují mé daně ! Já myslím, že tradice jsou hezké. Písař Fabricius, Slavata z Chlumu a Bořita z Martinic by mohli vyprávět :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik