Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je velmi smutné, že máte pravdu ...

2 0
možnosti
ŠN

Mně je toho profesora Prymuly lidsky velmi líto. Byl z MZČR odstraněn už na jaře a kdykoliv vystoupil s varováním, by umlčen, ať nestraší. Vzpomínám, jak říkal: to, že se v ČR přestalo cílit R, považuju za nešťastné. Druhá vlna začne posledních 10 dnů v srpnu. Rozvolnění je přílišné, vymstí se nám to. Atd.

Vždy byl umlčen stylem: Plukovníku zalez, bububu, nestraš, atd.

A teď sklízí, co nezasel.

3 0
možnosti
KT

A on se v létě Babišovi nepostavil?

0 0
možnosti
TH

T73e94r74e37z48a 87H48o41l62á

14. 10. 2020 16:59

babiš a zeman dlouhé roky vykazují známky velice vážné poruchy osobnosti, která se mimo jiné projevuje i absolutním nedostatkem sebereflexe. Tož tak.

3 2
možnosti
LK

L43u68b17o19š 92K70r41i86m80l

14. 10. 2020 14:59

Ano, projev byl lepší než u premiéra, ale obsahově moc ne. Jestliže během projevu slyším opakovaně “věřte mi že..” nebo “věřte nám”, tak zpozorním a čekám na důvod proč mám “věřit”. Jde mi to ale těžko, když slyším “restaurace zavíráme” i když se zde nakazilo jen 790 lidí z 130000 a důvod je, že zavíráme první stupeň základních škol. A ten zavíráme, protože ve skupině studenti, žáci a učitelé se nakazilo 16% všech nakažených. Otázka je, kolik se jich nakazilo na prvním stupni. Stejné je to se sportem a dalšími aktivitami. Prostě se jede ve starých kolejích jen je zlepšení v přednesu a nikoli v podstatě projevu.

9 4
možnosti
JR

J94a55n 52R15á97ž

14. 10. 2020 12:47

Co se týká Babiše, tak jsme na tom skoro jako soused, který ví, že jeho zahradník je lempl, ale když jiný k dispozici není, nemůže ho vyhodit. To skoro ve větě znamená, že v krajním případě si na zahradě může každý většinu udržovacích prací udělat sám, ale udržovat v nezbytném chodu stát, každý sám dělat nemůže.

1 1
možnosti
IV

Až na to, že je tady kupa schopnějších, máte pravdu.

1 0
možnosti
MK

To volání po přijímání odpovědnosti druhých je fakt někdy vtipné. :-)

Vždycky, když se něco schruje, tak se okamžitě hledá ten, kdo by za to měl převzít odpovědnost. Někdo, na koho to můžeme celé hodit.

Ale s tou vinou a odpovědností to však bývá daleko složitější. Leckdy tomu bývá tak, že vina a odpovědnost je rozložena do skoro celé společnosti.

Když nám Babiš na začátku léta říkal, že jsme epidemii překonali a že vše můžeme uvolnit (a že je čas znovu podporovat turismus), tak to majorita přivítala. Majorita tomu totiž chtěla uvěřit – a tak tomu uvěřila.

A tak místo společenského tlaku na vládu, aby si nezahrávala a dál činila opatření proti nekontrolovanému šíření viru, jsme naopak na vládu tlačili, aby co nejrychleji vše uvolnila a na virus zapomněla. Důsledky ovšem nést nechceme - a odpovědnost už vůbec ne.

6 2
možnosti
JS

Podle mě se mýlíte zásadně v jedné věci. Babiš si za ministra vybral Prymulu s plnou znalostí jeho schopností. Schopný a sebevědomý šéf si vybírá schopné lidi.

3 6
možnosti
PK

On ale v této situaci není vůbec schopný - je sociopat, nedokáže správně vyhodnotit situaci a reagovat. Není schopen dát dohromady jedinou větu, není schopen zvolit správné kroky ani vyhodnotit důsledky. Celou dobu jel na vlně populismu a podle průzkumů veřejného mínění, což logicky v této situaci fungovat nemůže. A v plné nahotě se ukazuje jeho neschopnost fungovat v nestandardní situaci.

17 0
možnosti
MN

R^R^R^

Prymula mluvil jasně, důrazně, přesně.

Ale:

1. Když blekotal Babiš nebo Vojtěch tak se popírači koronaviru vymlouvali, že tomu nerozumí a že mluvili nejasně. Když jasně promluvil Prymula tak zase to nazvou strašením. Prostě si vždy něco najdou aby mohli brblat. Rv

2. Jsem zvědav jak přísně analytický mozek Prymuly dostojí svému (jinak chvályhodnému) slibu, že bude příště svá rozhodnutí překládat do srozumitelné řeči. Pro jistou část obyvatelstva budou účinnější jasné a krátké rozkazy, protože by vědecká a matematická zdůvodnění ani nepochopili. :-/

11 0
možnosti

Kotleba i Sládek také vždy mluvili jasně, důrazně a přesně :-P

Prymulu budou milovat lidé kteří jsou pro vládu tvrdé ruky. Takový přístup má své výhody, ale i nevýhody.

3 1
možnosti
VB

Vystoupení ministra Prymuly a jeho nehybně za ním stojících spolupracovníků připomínalo buď výjimečný vojenský stav nebo zvláštní, parodicky pojatý mužský pěvecký sbor, který se chystá ke zpěvu v rouškách. Šlo natočit ministra zvlášť bez roušky, k tomu připojit normální fotky odborníků na infekce s jejich jmény (ať je národ zná), mohla být mezi nimi taky nějaká žena, máme přece i odbornice.

6 2
možnosti

Raději bych si koupil hodinu u dominy než abych poslouchal projev Prymuly či Babiše :-P

0 4
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik