Diskuse

Švejk a Pompeo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsané karma.A máme púo výběrovém řízení.Zase ušetříme

0 0
možnosti

Jestliže přistoupíme na fakt, že svět je v současné době opět rozdělen a k našim strategickým partnerům patří skrze naše členství v NATO Spojené státy, není nic divného na tom, když by považovali přinejmenším za neloajální, kdybychom v otázce dostavby JE dali přednost Rusku. Nehledě k tomu, že bychom tím byli zbytečně závislí na ruské technologii. Stejně nelogicky se chová Německo, když budováním ropovodu Nord Stream zvyšuje svoji energetickou závislost na Rusku a podřezává tím větev Ukrajině.

0 0
možnosti
Foto

Strategický partner nečiní na svoje partnery žádný nátlak jako Pompeo.

To už naštvalo i našeho proamerického ministra zahraničí Petříčka. Pompeo při prvním oficiálním setkání s českým ministrem zahraničí Tomášem Petříčkem „na pivu“ v Plzni neudal pokus vnutit ČR nějaký závazek ve vztahu k americkému dodavateli jaderné energetiky Westinghausu. Nedosáhl ani rozhodného odmítnutí účasti čínské Huawei na budování českých sítí 5G. V obou případech se Petříček pochlapil a trval na tom, že v prvním případě nechce narušit přípravu férového výběrového řízení na dodavatele pro Dukovany a v druhém zase chceme být součástí společného evropského řešení.

1 0
možnosti
Foto

My máme tu výhodu, že jsme se v různých obdobích naší NESVOBODY naučili číst mezi řádky.... A nejen číst mezi řádky, ale i naslouchat mezi slovy: "Ty, ty, ty, neposlucho, dělej jak uznáš za vhodné - ale jakmile k to nebude podle našich představ, pak uvidíš... " :-/Rv

3 0
možnosti

To jako, že když si vybereme na dostavbu JE Rusko, Američané nám tady pošlou tanky a Babišovu vládu odvezou na převýchovu do Washingtonu D.C.?:-P

1 3
možnosti

Je to fakticky nepoměr Amíci nám klidně pošlou ministra s aktovkou a radami, zato Rusáci pošlou dva agenty s jedem a ti jsou ticho.;-) Co to bude příště? ;-)

0 3
možnosti

A12l17e61š 60N15o93v26á50k

13. 8. 2020 9:06

a jaký skrytý význam se dá přikládat tomu, že ČT24 včera celý večer na liště psala, že do Plzně přijel americký ministr obrany? Byla jeho návštěva utajená? nebo snad Pompeo zastává dva úřady jako náš Havlíček?

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik