Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, Vy byste si opravdu přál, aby „šéfové“ veřejně představovali „poddané“, kteří jsou chytřejší, než oni sami? To by byl přeci konec našeho „demokratického“ systému, který jsme si tak statečně vybojovali. A nejen to. My jsme dokonce vytvořili jeho českou verzi. Nejste snad dokonce nějaký „rozvraceč“?

1 0
možnosti
VB

Připomněla bych např. posl. za ODS Munzara, který při pokusu některých poslanců omezit řádění pronájmů v gesci Airbnb (problémy s krátkodobými pronájmy v obyt. domech) označil jejich aktivitu za brutál. zásah do soukr. práv, jenže pokud dům vlastní např. družstevníci či SVJ a celkově si nepřejí nespolehlivé, problematic. pronájmy, pak je třeba uvážit pravidla, aby jeden soukr, zájem nepoškozoval výrazně práva ostatních (občans. zákoník dokonce pamatuje na ochranu většiny i menšiny). Soud se nyní odpůrců Airbnb zastal, takže uvidíme.

0 0
možnosti
VB

Dr. M. Kuba měl oproti ministru Vojtěchovi určitou spíše mediální výhodu - razanci, kterou si divák pamatuje, ale i méně razant., méně výrazný člověk se ve skutečnosti může v zázemí opírat o vynikající experty. Jedna věc je výraznější osobnost, druhá věc je, zda je celá politic. strana či většina jejích členů v pořádku, zda ta strana ví, co je veřej. politika, co je veřej. zájem (u nás bývá spíše nadřazován soukr. zájem a to ještě jako zástěrka pro korupci). Obávám se, že jsme na tom s politic. subjekty bledě. V 90. letech jsem se zblízka seznámila se švýcar. socdem i jejich "pravicí" - svorně spolu tito poslanci přijeli do ČR, aby nám předali odbor. poznatky z tvorby zákonů pro zdravotnictví: na ulici byste si jich nevšiml, obyčejní lidé v obyčej. šatech, žádná gesta, ale byli to vzdělaní a mimořádně korektní jedinci (žádný "vůdce", ale striktní dbání na konvence, ústavu, zákony), mimochodem, když zjistili, že např. nemáme zákon o nemocnicích, věděli, že jsou u nás dveře dokořán otevřeny mj. korupci.

0 0
možnosti
PK

Komunikační schopnost mají všichni kromě Babiše, ten musí vyměnit PR tým, aby ho to někdo byl schopen naučit.....

0 0
možnosti
Foto

Takový detail, že pan Kuba se ve volbách 2013 do Sněmovny nedostal.

0 0
možnosti
JT

Bohužel ODS vsadila na jinou osobnost ,Pavla Novotného z Řeporyjí, a tím je pro slušného člověka stranou nevolitelnou.

1 0
možnosti
VS

A to že "na něj vsadila" se pozná jak přesně?

1 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik