Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, ono je vždycky všechno jinak, než vidíme, slyšíme a vnímáme. Náš mozek, který se vyvíjel nějakých pár miliónů let a dosáhl toho, že jsme jací jsme, nás posledních pár let zrazuje. Možno říci, že se vydal na prapodivnou cestu. Prostě již není schopen nás informovat o realitě. Jsem rád, že máme pár odpovědných politiků, kteří nás na to upozorňují a snaží se o „update“ našeho mozku.

0 0
možnosti
Foto

Ale huš - jednak patrně všichni mají test na koronavirus zatím negativní; druhak jestli se chtějí vzájemně nakazit, potažmo své rodiny, kvůli kusu žvance - je to jejich věc; treťjak setkání "rodiny", ausgerechnet nikoli na veřejnosti, zatím není považováno za srocování...;-) Stačí řešit domluvou.;-D

0 0
možnosti

P77e32t24r 68D19u60s

6. 4. 2020 5:14

Atrapy na stole a za stolem.

4 0
možnosti

V neděli před obědem dorazil předseda České pirátské strany Ivan Bartoš do studia televize Prima proti předsedovi ODS Petru Fialovi. Oba, stejně jako moderátorka, měli dle předpisů nouzového stavu obličeje zakryté rouškou.

Když debata skončila a přes obrazovku se rozeběhly závěrečné titulky, Ivan Bartoš po hodině debatování již nevydržel a sáhl po sklenici na stole. Poté si shrnul roušku (přitom se dotkl její vnější strany, což experti označují za nevhodné, protože právě tam se mohou zachytit případné viry) a mohutně se napil.

Sám Bartoš přitom předtím v průběhu debaty kritizoval občerstvení u prezidenta: „Je to jistá forma papalášství a ignorance, pokud se takto vyfotí u společné večeře nejvýše postavení lidé v ČR, je to ostuda,“ horlil s tím, že tohle desetitisícová bloková pokuta rozhodně nespraví.

V případě předsedy České pirátské strany se ale z jeho na kameru zaznamenaného porušení předpisů karantény žádný hit internetu nestal.

Na rozdíl od prezidenta Zemana a jeho poradců, kteří se od soboty mohou o sobě dočítat mnoho vtipného, i vyloženě ošklivého.

0 0
možnosti
Foto

CTRL+C a CTRL+V. Tapetujete ten příspěvek pod více blogy. Pokud Vám vadí jednání p. Bartoše, tak o tom blog napište. Tento blog je o našem moudrém panu prezidentovi.

2 0
možnosti

Možná jsou umělohmotní i strávníci:-).

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS