Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokaždé, když zahlédnu na obrazovce Tvarůžkovou, si říkám něco ve smyslu, z jaké výšky asi spadli na hlavu ti, co stále tvrdí, že ČT je nezávislá a objektivní.

0 0
možnosti

Chudák Prymula si oddechl, když zbavil se funkce, kterou mu násilím přidělil Babiš. Teď ho grilují novináři, no není divu, nejen jim se zdá podivné, že nejdřív se násilně změní status krizového štábu a pak funkci stejně dostane Hamáček, takže původní status byl správný. Navíc takových přehmatů stylu "PAL-NEPAL" Babiš vyrábí spoustu, třeba ty otvírací doby pro důchodce, opravovaná pomoc-nepomoc OSVČ a další.

Vláda se slávou dováží předražené čínské šunty, když mnohem lepší výrobky umíme doma dělat ve velkém. Proč sponzorujeme Čínu miliardami, když i polovina částky by pomohla našim českým výrobcům a navíc jsme schopni už i vyvážet, kde je nějaká ta ekonomicko-politická podpora, záleží snad na tom, kdo ty peníze od státu vyinkasuje, podle toho jak se činí lobisti tak asi jo.

3 1
možnosti

To byl normální výslech, ještě mohla ta odredovaná slečna na pana Prymulu posvítit lampou. A ve světle včerejšího prohlášení WHO, že nošení roušek není až tak špatné, udělala ze sebe tato uvědomělá slečna tupce v přímém přenose.

7 1
možnosti

"vyjádření WHO, které podle něj mělo zabránit tomu, aby „zdraví“ občané neskoupili roušky, jež by pak chyběly zdravotníkům."

Naštěstí byli občané donuceni skoupit roušky (pokud je sehnaii) díky povinnosti je nosit, takže zdravotníkům samozřejmě chyběly a chybí a WHO ostrouhalo. Na nás jsou krátcí:-/

1 0
možnosti

To by se mu u soukupa nestalo

1 2
možnosti
Foto

pokud mě maminka dobře informuje, tak si tam soukup poslední dobou začal zvát opozici ... takže jste asi zaspal

0 1
možnosti

„Nebuďte slušný, řekněte pravdu. Kdo vám to řekl? Který úředník? Jste moc hodný,“ řekl premiér.

„Dostal jsem tu informaci,“ reagoval Vojtěch.

„Od koho?” chtěl vědět šéf vlády.

Ze Státního zdravotního ústavu.“

„Jméno?“ pokračoval ve výslechu razantně Babiš

2 2
možnosti

Karma. Při tom výslechu už jen chybělo světlo do očí. ČT prostě neinformuje, ČT bojuje.

8 1
možnosti

1) bylo chybou, že se úředník dostal do vedení krizového štábu,

2) čínské šmejdové testy na čínskou chřipku jsou šmejdem

1 1
možnosti

No nevím, moderátorka se alespoň u té otázky kolem Hamáčka opakovaně ptala proto, že se Prymula odpovědi vyhýbal. Kdyby napoprvé řekl jasné ne a ona se ho pak dalšími otázkami snažila dotlačit k změně na ano, tak pak by její kritika byla na místě, takhle to ale nebylo...

U těch testů to bylo do jisté míry podobné, Prymula sice asi korektně vysvětlil podstatu problému (pro jednoduchost to berme jako holý fakt), jenže pokud to popsal pravdivě, tak tím na druhé straně také víceméně jasně říká, že použití testů někdo totálně zpackal, což si další dotazy také zasluhuje...

0 1
možnosti

Vidíte, a já jsem to viděl jenom tak, že se Tvarůžková zeptala a Prymula odpověděl, a když od odpovědi uhnul, tak se zeptala ještě jednou.

K prvním dvěma otázkám: V čele ÚKŠ měl stát ministr vnitra, tak praví zákon. Nechápu úplně, co pana Prymulu vedlo k tomu, že na to kývl? Klidně mohl být ve "štábu" prvním odborníkem. Tu otázku je ale nutno položit Babišovi anebo Hamáčkovi (tam bude asi možno se i dozvědět, co se dělo).

Čínské testy jsou spolehlivé, když se správně používají. Čtyři (?) dny byly používány špatně, o jejich správné používání se měl postarat ÚKŠ (který, předpokládám, věděl, co dostal), takto jich přišly tisíce vniveč. To je asi největší pochybení ÚKŠ pod vedením pana Prymuly.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS