Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a48n 78R31á41ž

9. 2. 2020 18:19

Bilance "standardních demokratů" je zoufalá. V Německu jsou podle průzkumů nejsilnější stranou levicoví Zelení, za nimi je (extrémně) pravicová AfD, třetí je koalice CDU/CSU, která na východě bojuje o třetí místo s (extrémně) levicovou Die Linke a teprve pak na chvostu se nachází SPD.

Na Slovensku blednou hrůzou tváře bratislavských "demokratů" v čele s rychlokvašenou Čaputovou, když pozorují jak raketově rostou preference Kotlebovy (fašistické??) ĹSNS. A neví, co s tím!

Něco je špatně, na čemž se snad shodneme všichni, ale spornou otázkou je, kdo za to může.

Není to náhodou tím, že "demokraté" zcela nedemokraticky přestali naslouchat lidem a odmítají opustit své zcela předpotopní elitářské názory o demokracii? Což je můj názor!

Podle Platóna v sobě demokracie trvale nese jako plán sebezničení, svůj postupný přerod v tyranii. Osobně se domnívám, že nástup tyranie není reprezentován ničím víc, než než je omezování osobní svobody občanů, zejména projevů názorů.

A doplňuji Rousseuvovými slovy: "Pokud elita oddělí lid od výkonu státní moci, není možné, aby demokracie existovala"

1 0
možnosti

A ešte aj minister pre nové spolkové krajiny sa opovážil takto zvolenému človeku zablahoželat. No fuj. Hneď ho dala Angela odvolať. Dovolil si narušiť prísny ostrakizmus voči legálnej parlamentnej strane AfD. Demokracia dobre, ale odtiaľ-potial! To práve "elity" chcú zničiť naše práva a slobody.

1 0
možnosti

Jak to asi bude dlouho trvat než ty lidé s nevhodným názorem budou zavírat do vězení?

4 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik