Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D ještěže tu veřejnoprávní televizi máme R^

1 0
možnosti
Foto

Mně se nejvíce líbilo, jak všichni okolo věděli o co go, jen postava herce Krajča furt tápala. všichni byli ve hře, jen on stál jako ňouma mimo. Připomnělo mi to scénu z filmu Jára Cimrman ležící spící, kde se v divadelní hře dozví mladý muž do té doby netušenou pravdu, kterou všichni okolo něho znali, jen on ne, a sice, kdo je jeho matka, kdo není jeho matka, čí je syn, kdo není jeho otec, ale vlastně jeho syn atd...:-)

2 0
možnosti
Foto

To se ČTmoc nepovedlo. Knihu jsem nečetl, ale chápu proč si ji soudruh Svoboda vybral. Nedělám si iluze o politice a ekonomice, ale raději si pustím seriál Narcos o Pablovi Escobarovi... To je jiná káva.

0 1
možnosti
JF

J55i76ř44í 14F34o14g19e78l

3. 2. 2020 13:57

Neznám čistou politiku, vždy je špinavá.

0 0
možnosti
MJ

Jestli chtěla veřejnoprávní televize tímto poukázat , že se nebojí ukázat na to špatné, tak tedy budiž ale dalším pořadem ,který se snaží moderovat Mudr Honzák,tak kvalitativně klesla na pomyslné dno.

3 0
možnosti
MM

Nerozumím.

Co má pořad s Mudr Honzákem společného s tím, čím se zabývá tento článek a to už se radši neptám proč tím ČT klesla na pomyslné dno ?8-o

0 1
možnosti
JR

verejnopravni televize, diky koncesionarskym poplatkum, bojuje proti bezpravi a nezalekne se nikoho a niceho ;-)

0 0
možnosti
JR

J26a33n 98R69á56ž

3. 2. 2020 10:24

Jsem téhož názoru, že jediným ostrůvkem čistoty, nezkorumpovanosti, objektivity a odvážné profesionality reportérů, je veřejnoprávní televize. Bez jejího pozitivního působení na veřejné mínění by se společnost mohla rozloučit s demokracií a utopila se v bahně totality.

PS. Myslím to upřímně. Jako svého času jeden náš premiér.

0 0
možnosti
PD

na Tři muže na zabití jsem si vzpomněl už u prvního dílu, a to jsem nevěděl, jak to ve druhém skončí

0 0
možnosti
Foto

Při sledováním dvoudílného filmu Vysoká hra mne hned na jeho začátku hne napadlo: Starší francouzský film "Prohnilí"... Nejsem si ale jista, jakou roli v reálu hraje naše veřejnoprávní média. Jestli pozitivní nebo negativní. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik