Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že to nebyl pan Fiala, který z té taškařice usnul. R^

0 0
možnosti

ODS jednoznačně zvýraznila svůj profil. Klause jun. vyhodila a starosta Řeporyjí kandidoval na 1. místopředsedu strany. Zatím. Blahopřeji pane předsedo Fialo k takovému výraznému úspěchu.

7 0
možnosti
Foto

Tak jasně, legrace. Ale je pravda, že kongres ODS zřejmě (alespoň o tom nikde nereferují) vůbec nereflektoval, že Babiš má 25% ve volbách jistých jen od důchodců, z důvodu Babišovy široce komunikované vůle zvyšovat důchody, následované činy. Protože, co si budeme říkat, když je člověku 65+, už si možného zlepšení dálniční sítě a lepšího podnikatelského prostředí v horizontu "za 5 či 10 let" zrovna moc neužije. Kdežto zvýšení důchodů od 1.1. následujícího roku se týká osobně mne a je to lepší než nic, než to NIC, které na základě předchozích zkušeností mohu očekávat od ODS a spol. - - - Z tohoto pohledu je Fialova deklarovaná vůle vyhrát volby - jak jen to říct - směšná?

2 0
možnosti
Foto

Nechápu, asi jsem příliš mlád, tu jistotu 25% od důchodců. Mnoho důchodců má své rodiny, děti, vnoučata a jde o to jim jen vysvětlit, že pro přidání deseti korun na důchod budou muset jejich děti odevzdat těch korun padesát.

0 0
možnosti

Chvíli jsem se také koukal a nedivím se, jak humorné asociace ve Vás průběh jednání vyvolal.

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS