Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M28i58l60a35n 71K18e90s85l

14. 11. 2019 21:43

Hamáček za všechno nemůže.Velmi mu helfli Onderka,Zaorálek,Valachová a další.Položili socany v minulých volbách a jak je vidět zvládnou to i po druhé.

1 0
možnosti
MT

To jen sklizi plody arogantnich rozhodnuti Sobotky a nedostatecne sebereflexe CSSD po nem.

0 0
možnosti
OJ

Tak jistě že Hamáček moc netáhne. Ono, když v severních čechách migrant znásilní holku a první Hamáčkova starost je, že bude stíhat komenty na sociálních sítích, kteří jsou nehezké vůči onomu násilníkovi, .. tak to prostě moc sympatické není no. Jako ministr VNITRA by si měl především dělat starosti se stavem té oběti, jež by měl, podle popisu své práce, chránit,, respektive se starat o její bezpečí.

Až bude ministr VNĚJŠKU, pak ať se stará o pocity návštěvníka, který dorazil spáchat kriminální čin.

2 0
možnosti
OJ

Já se z propadu ČSSD na jednu stranu raduji, na druhou stranu si ale uvědomuji že to vlastně nic neznamená. Lidé inklinující ke staré levici dnes volí převážně ANO. Levičáci nového typu (progresivisti), přešli k Pirátům. Ti mi samozřejmě vadí daleko víc. A ti jsou zkrátka pořád zastoupení v parlamentu a mohou prosazovat svoje šílené vize.

Ono, nakonec je podstatné, jaké nálady jsou mezi lidmi, než jak si vedou strany. Protože pokud například zanikne TOP09, ale vidění světa jimi zastupované je ve společnosti stále stejně zastoupené, pak to nutně vyústí v to, že tito voliči si buď najdou jiného, vitálnějšího prosazovatele jejich hodnot, ... nebo pokud není, tak takový nový subjekt vznikne, aby naplnil poptávku. Ta skutečná bitva se tedy bojuje v médiích a infosféře, všude tam, kde se lidi navzájem přesvědčují o svých pravdách.

0 0
možnosti
LP

zadavatel pruzkumu mozna usiluje o nastoleni situace, ze kdyz se cssd nedostane do parlamentu, ANO nenajde koalicniho partnera.

1 0
možnosti
OJ

V tom případě to vidím po příštích volbách na vládu: Andrej, Vojta, Tomio. A na hradě Miloš... posléze nahrazen Jardou Jágrem... R^;-D;-)

1 0
možnosti
RR

Letos svatý Martin nepřicválal na bílém koni celoplošně, zato nám však přinesl nadílku zcela čerstvých volebních preferencí od agentury, která se v odhadech plete jen málo.

Vy jste ale veselá kopa.Před 30ti lety by jste mohl psát do Dikobrazu.

0 0
možnosti

Kdyby ČSSD zaplatila dědicům advokáta Altnera, tak by se lehce zvedala k hladině!

2 0
možnosti
KK

Takže aspoň vidíme co by čekalo ODS se současným vedením kdyby vstoupila do vlády s Burešem, jak někteří mudrlanti požadovali. :-/

2 0
možnosti
PG

P75a97v23e48l 14G68ö47t64z34e

11. 11. 2019 12:28

Socany dolu netahne vladni angazma, to vidi i slepy, ale uplne jine veci. Ty by socany tahly dolu mimo vladu uplne stejne.

2 0
možnosti
DR

Otázkou je co si myslet o tom když v jednom průzkumu má ČSSD údajně 4,5% a v druhém 10%. Nejspíš jen se pousmát a počkat si na volby.

9 0
možnosti
JN

Tak nějak - proto jsem si nebyl jist, zda ta věta v perexu "...volebních preferencí od agentury, která se v odhadech plete jen málo" byla autorem myšlena také jako vtip nebo zcela vážně. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik