Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J43a69n 20R48á42ž

21. 8. 2019 18:44

Nevím čím víc, než nominací na vládní angažmá Zaorálka, který byl zásadně proti vstupu ČSSD do Babišovy vlády, může Hamáček prokazovat marast, ve kterém se tato strana nachází.

PS. Socani jsou zásadoví:

Např.: 21. 6. 2019 Šmarda na otázku zda vstup ČSSD do vlády byla, či nebyl chyba odpověděl: "Stále si myslím, že vstup do vlády byla chyba.", aby 14 dní na to se chtěl stát členem této vlády. (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ptali-jsme-se-lidru-cssd-kdy-muze-skoncit-cesta-s-babisem-74479)

Nebo pan Poche, král pražské ČSSD: Nejprve byl jedním s nejhlasitějších kritiků vstupu této strany do vlády a hlasitě loboval, aby ve vnitrostranickém referendu pražští členové vyjádřili nesouhlas, ale jakmile mu Hamáček nabídl funkci ministra, prosadil změnu kurzu pražské organizace z vládní angažmá odsuzující, na podporující.

Jediný skutečně zásadový je tak smrtelně se tvářící klaun Onderka (Zaslechl jsem, že se tak o Onderkovi vyjadřují někteří členové). Od toho se totiž jasně znějící, ryze jeho vlastní názor(!!) nikdy nedozvíte a v tom se nemění!

Ach jo!

0 0
možnosti

Pane Dvořáku, nevím po čem toužíte, ale Vaše příspěvky začínají být naprosto jednoznačně orientované. Hamáček dostal od té pražské loby plnou moc jednat. Tak jedná. Tu plnou moc dostal proto, aby byl osobně odpovědný za to, k čemu byl touto loby donucený. Doufám, že bude jednat dál a tu pakáž z ČSSD vyžene.

0 0
možnosti

Je vidět,že tato strana už nemá žádné vhodné kádry,jen profláknuté a zkorumpované,to ji moc nepomůže k odražení odedna spíše ji to tam zarazí až po hlavu.Děkujeme odejděte!!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS