Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ať tak, či onak senátor K. je abs.jedničkaR^

0 0
možnosti
VH

Ano - zákonům máme být věrni - a není v tom nic otrockého. Tedy i prezident Ústavě. Ano, prezident musí jmenovat. Nejmenoval? Nerespektoval zákon! To darebáci často dělají. Na darebáky ovšem máme tresty. I na prezidenta. Bohužel: máme jednak politiky zbabělé, kteří se prezidenta bojí a žalobu na něj nepodají.

Pak máme politiky stejně darebácké, kteří nemají na dodržení zákonnosti zájem a pro podání ústavní žaloby.

Závěr: Máme, co mnozí z nás chtěli. Máme to, co chtěli ti, kdo hlasovali pro zcela amorální osoby (ať arogantní geronty nebo arogantní zbabělce), máme to, co chtěli ti, kdo hlasovali pro snadno vše řešící populisty. V tomto okamžiku o nás lze oprávněně (zřejmě oprávněněji, než kdykoliv jindy) říci, že máme, co si zasloužíme. Přesněji - co si zaslouží ta chybně hlasující většina a my to s ní odneseme.

1 0
možnosti
JS

Premiér podepsal koaliční smlouvu. Jste si jistý, že premiér toho ministra chce? Já tedy ne. Premiér snad nemá možnost si zvolit team se kterým chce pracovat?Prezident ani premiér nejsou nadlidé jako skupina géniů v ČSSD, která vehnala svého předsedu do bezvýchodné situace a pak řekla " a nyní si dělej jak myslíš".

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik