Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jestli to taky nebude tím, že si lidi raději neschopenku nebrali. V období 2009 - 2017 jsem několikrát byl zralý na DPN, ale protože směnař a protože tři dny zadarmo, tak jsem žral medicínu, trpěl a chodil do práce. Tři dny neplaceného volna si můžu vzít na bohulibější účely, třeba na prodloužení dovolené, nebo na víkend na vandru. Neschopenku jsem si vzal až s vážným narušením ramenního kloubu, kdy už jsem opravdu nemohl ani chodit, ani ležet, ani sedět... Prostě jsem byl na šrot.

0 0
možnosti

Pane Jane Dvoraku. Diskuze jeste ukazuje presny postoj obcanu CR k tomuto fenomenu. Tedy nejen vas clanek. Ukazka nemohoucnosti ceske spolecnosti tento problem vyresit. Minim socialisticky!!!!

Moje reseni se ani nesnazim napsat. Zde neni pomoci v poukazovani na tu nastavenou ruku vuci statu, jako na zlo. Take nestaci poukazat na ty, kteri to musi zaplatit. Zde obcane proste neuvazuji a take je to nezajima. Vzdyt je to zadarmo!!!!

0 0
možnosti

P13a95v29e33l 87R29y47š28k36a

22. 3. 2019 11:16

Když bude první týden marodění zdarma a každá návštěva lékaře se zpoplatní 500,Kč tak celý národ bude rázem zdravý.Když bude za návštěvu lékaře 1000,Kč tak lidé budou naráz všichni zdraví a statistiky nemocnosti budou přímo úžasné.Pozitivní na tom bude že to vyřeší nedostatek lékařů a stoupnou zisky pohřebním službám.Ještě zavést poplatek 500,Kč za jeden den v nemocnici a polovinu nemocnic můžeme zrušit.Samozřejmě že to co jsem napsal je naprostá blbost, administrativním opatřením se nikdo neuzdraví. Vy ovšem tvrdíte že to jde,což je samozřejmě nesmysl.

2 0
možnosti
Foto

Hezky, taky mně to s těmi pohřebními službami napadlo. Ale mám návrh, jak to lidem osladit. Součástí Vašeho návrhu by mohlo být i snížení DPH na úmírání a zarakvení. A to by bylo, aby to lidi nenadchlo....;-)

0 0
možnosti

Socialistické rozhazování a nařizování dobra nesnáším, ale zavedení karenční doby byla neskutečná prasárna. Místo aby se proti simulantům bojovalo např. kontrolami, vláda a parlament udělali jedním škrtem pera simulanty ze všech nemocných. I v současné ekonomické situaci jedna třetina lidí sotva vyjde od výplaty k výplatě a nemůže si dovolit jít marodit. Na jedné straně lékaři pravdivě varují, že přecházení chřipky může mít až fatální následky(přinejmenším to poškozuje organizmus), na straně druhé jsou lidé nuceni nemoc přecházet a roznášejí ji dál.

0 0
možnosti
Foto

Asi se pohybujete mezi jinými lidmi než já. Já přesně mezi spoluzaměstnanci zažila to "hodit se marod" na pár dní a věřte, že velkém stylu. Karenční doba je zázračně vyléčila. Chřipku přecházet nemusejí, od toho máme sick days.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS