Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J16a96n 40R88á72ž

23. 1. 2019 18:44

Dal jsem karmu. Je to paradox vyhodit z veřejných zdrojů 300 milionů za výkupné hlupáka, který che šířit křesťanství v ryze muslimské a válkou zmítané zemi a na druhé straně jsou problémy s nákupem rehabilitačních pomůcek v řádech milionů, které by vrátily do plnohodnotného života obrnou postižené děti.

Hloupé řeči o nutnosti pomáhat i blbcům, za kterého i při jeho vzdělání pokládám toho misionáře, mi připomínají příběh z daleké minulosti, kdy jeden idiot chtěl skočit z dolního můstku do Macochy a zůstal viset na převisu. Několik humanitou postižených chlápků ho po velkém úsilí nakonec zachránilo, ale jeden z nich se při "zachraňování" poranil tak, že je v invalidním důchodu. Takže, ten debilní sebevrah nesplnil díky těm humanitou postižených pomahačů to, o co usiloval, ale nyní je v pohodě, ale ten, kdo mu jeho úsilí s humánních pohnutek překazil, je nadosmrti hendikepovaný. Ach jo!

0 0
možnosti
Foto

škoda že něco nepřihodila Vom pro kterou také pracuje

VOM patří k největším americkým křesťanským humanitárním organizacím. V roce 2015 měla rozpočet téměř 55 milionů dolarů (v přepočtu 1,4 miliardy korun)

Základem je pro VOM ale podpora rodin perzekvovaných pastorů a aktivistů. Dostávají potraviny, peníze, pomoc při stěhování z nebezpečných lokalit apod. Své spolupracovníky Američané trénují, aby se nedostali do podobné situace jako Petr Jašek.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/jasek-prvnim-veznem-po-37-letech-hlas-mucedniku-brani-krestany-pred-komunisty-a-islamisty.A170306_180141_ln_domov_fas

0 0
možnosti
PK

Slovo do pranice.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik