Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J93a69n 35R27á39ž

18. 12. 2018 15:21

Problém je v tom, že Huawei začíná v prodejích na území USA válcovat neskutečně předražený Aple i Samsung, do jejichž čipů se mohli nabourávat agenti americké NSA nebo DHC, což do čipů Huawei zatím nedokážou.

Bezpečnostní agentury USA vydávají proto takové alarmující zvěsti, aby podlomily světovou důvěru pro produkty této značky a donutily Huawei, aby umožnila to samé, co pod hrozbou ztráty amerického trhu umožnil Samsung a Jobs umožnil hned na začátku.

0 0
možnosti
JS

Čínská elektronika je dvojí nebo dokonce trojí .Ta první, vyráběná pod značkou slavných firem a prodávaná za vysoké ceny je bezpečná. Ta druhá vyráběná stejnou čínskou firmou, stejnou technologií je označovaná za padělek, protože ta čínská firma vyrobila víc kusů než měla a prodává je za zlomek ceny. Ovšem nejhorší je v Číně vyvinutá elektronika převyšující současnou úroveň tradičních značek a prodávaná za slušnou cenu.

1 0
možnosti
MD

Sledovat komunikaci a analyzovat? Dvoji prace. Jednodusi je 'prevzit' uz zpracovane vysledky od jinych.

1 0
možnosti
JR

J47a24n 26R42á81ž

18. 12. 2018 15:41

Probuďte se! Dřív bylo i Japonsko napadáno, že nic neumí vyvinout jen vše kopíruje a dnes je na špici technologických inovací. V Číně bylo letos přihlášeno víc světových patentů, než v USA a to Amíky znepokojuje.

Dnešní Čína je zcela naprosto technologicky jinde, než byla ještě před deseti lety a rychlost s jakou technologicky jde dopředu, se stává strašákem všech západních firem, které dosud dominovaly díky vlastnímu výzkumu a vývoji.

Kamarád, jehož syn v Číně studoval , zůstal tam a dnes pracuje na vývoji průmyslových robotů tvrdí, že úroveň AI jejich robotů, co se týká samokontroly a paralelního rozhodování (přijímat samostatná rozhodnutí bez zásahu lidí) , které už jdou do sériové výroby, přesahuje většinu toho, co se teprve vyvíjí v USA a Evropě.

0 0
možnosti
JM

Moje zkušenost s mobily Huawei (během let mám třetí): výborné dílenské zpracování a naprosto bezporuchová zařízení. Takže mi je celkem putna, jestli Číňané čtou mé SMS. Rozhovor z expertem na kyberochranu (ČT24, 18.12.) vyzněl velmi jalově. Stále opakoval MOŽNÉ riziko (asi 8x během rozhovoru). Konkrétní nebyl.

7 0
možnosti
JS

Je mi jedno jestli to čte americké "Velké ucho" nebo nějaký Číňan.

2 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik