Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Zmiňujete jistě článek v Technickém magazínu z ledna 1989. Šel z ruky do ruky, myslím, že i část nákladu byla stažena. Všichni jsme čuměli, co si to nějaký Zeman v totalitě dovolil.

Dneska na netu je každý hrdinou a myslí si, že i když kolaboroval s režimem, že byl disident. R^R^R^

1 1
možnosti
LB

V lednu 1989 žádný Zemanův článek v Technickém magazínu nevyšel, nešiřte bludy.

A pokud vám neslouží paměť, tak už 21. srpna 1988 se na Václavském náměstí konala první demonstrace po 19 letech, na níž se lidé nechali mlátit pendreky a zalévat proudy vody. Tehdy mladí lidé skandovali: Havel, Dubček!

To samé se odehrávalo na Václaváku 28. října 1988, kde proti demonstrantům (volajícím: máme holé ruce) opět brutálně zasáhla policie. A v lednu ́89 vypukl Palachův týden... s vodními děly, pendreky bitím a zatýkáním.

0 0
možnosti
Foto

On nic říct nemůže, protože by naštval buď lidi nebo Voloďu. Ani jeho voliči v dostatečné míře nepovažují ruskou srpnovou invazi za osvobození.

0 0
možnosti
PK

WCH v jednom ze svých zaznamenaných větiček pravil: ..A good speech should be like a woman ́s skirt: long enough to cover the subject and short enough to create interest". A to se již nějaký čas MZ nedaří, buď je to příliš dlouhé a nabubřelé resp. to vzbuzuje rozpaky (což je asi příliš jemné hodnocení). Takže mu nemám za zlé , že mlčí, dostanou tak prostor další politici, jen bulvár je zklamán.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik