Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, ty lidi asi opravdu nejdou do armády, protože je to dobře placený džob - když má vojín asi 16 000 brutto. Ale spíše je to pro mladé kluky lákavé - dobrodružství, budu macho, holky budou koukat, střílení a tak. Vzrůšo. Že nejsou tak hloupí? Samozřejmě že jsou. Dobrý džob je být generál nebo pak generál ve výslužbě.

1 0
možnosti

Opravdu? Nezmizela vam tam jedna nula?

0 0
možnosti

Kdyby při výkonu povolání umřeli herci z ordinace v růžové zahradě, nebo zpěváci, fotbalisti a další známé osobnosti tak by na blogu IDnes byly jiné smuteční písně a lidé by zapalovali svíčky jak o život, který vyhasl.

Naopak kdyby umřel prezident, tak by Hutka a složil i nový děkovný protestsong.

2 0
možnosti

Že se tak nedozvíme abecedně všechny platy, prebendy, funkce apod. našich politiků za rok a od začátku vstupu do politiky...to by nás polilo horko.

1 0
možnosti

A jaké platy jsou v ĆEZ? Slyšel jsem, že právnička v nijak vysoké vedoucí funkci si koupila byt s bazénem a jezdila 2x za rok do Karibiku relaxovat. Proč tak vysoký plat? Proč ne, když je ten kapitalismus.

1 0
možnosti
Foto

Vím že lidský život nic nenahradí Ale na druhou stranu když jsem slyšel Co se mi co rodina dostane Tak to opravdu není málo

1 1
možnosti

Pane Heřmánek..nezávidím...jdou tam sice i kvůli výdělku, ale bohužel se často vrátí s psychikou na hadry....s výhledem na rozpad manželství....myslím, že dopady do dalšího života jsou mnohem horší.

2 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik