Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To věc je úplně jinak!

ČSSD hlasovala (členové) o dvou věcech: O textech koaliční smlouvy a vládního prohlášení a dále o obsazení pěti ministerských křesel. O tomto byl plebiscit.

Pokud nějaká část hlasovaného neplatí, neplatí ani plebiscit. A to je řeč zatím jen o jedné osobě. C bude jinak později?

Obsazení vládních křesel je věcí dohody koaličních stran (personifikovaně Babiše a Hamáčka). Koaliční partner věděl, o čem je hlasováno a nic nenamítal. Vytáčet se trochu od okamžiku prohlášení Hradu a nepřijatelnosti kandidáta na MZv, ale nesouhlas projevi doslova pět minut po ukončení hlasování. Tedy podváděl nejen vyjednávací tým, ale všechny hlasující. Další důkaz o morálce čtvrtého muže ve státě. Jako by nestačil ten první.

A jen na okraj: Když začal ČSSD jednat o koalici, bylo jasné, že jsou za Kašpárky. Dnes je zřejmé, že jsou pořádnými Kašpary. Pokud v současném sporu ustoupí, či ho prohrají, budou pouhým hadrem na pucování zablácených bot koaličních (i nekoaličních) stran. Jediná trochu věc zahraňující variantou by bylo bouchnout do stolu. Pravda, pak si sou... pánové Zeman a Babiš oddechnou, protože jim "nic jiného nezbude", než jít do party s Okamurou.

0 0
možnosti

Faktem je, že se vypuštěné názory špiček CSSD občas míjí názorově...

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik