Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Schválně jsem si Zemanův projev poslechl a byl jsem překvapen, že prezident, ač oslovoval přítomné "soudruzi a soudružky", jim popsal kriticky jejich "socialismus" (1948-1989) a Vítězný únor nazval Prohraným únorem. Tak to jo, pak mi jeho účast tolik nevadí. Když to tak potřebuje levičák jeden, ostatně exkomunista. Lidi by měli odlišovat "socialismus" od "sociálního státu" - socialismus v provedení komunistické, sovětské (čínské, korejské nebo jiné asijské) diktatury je samozřejmě něco jiného než jakýkoliv sociální stát, kde funguje právní stát a demokracie.

1 0
možnosti
Foto

R^;-D Jo, byla to taková ,,Česká soda" i se speciálem ,,Alles gute";-)

1 0
možnosti

Samotnému projevu pana prezidenta Zemana se nedá nic vytknout. Je třeba si ho celý poslechnout. Projev bez papíru, tak aby měl hlavu i patu, to by pan Drahoš určitě nesvedl!!

2 0
možnosti
MH

To určitě ne a myslím,že by to nesvedl nikdo:-)

2 0
možnosti
ES

Na to se nedá napsat nic slušného...

2 1
možnosti
SN

:-).......Víte paní Strnadlová, ono je to složité! Jsem synem sedláka a vycházel jsem z měšťanky v r. 1953. Vybral jsem si školu, kde byl třeba udělat talentové zkoušky. Za týden mi přišel dopis, zkoušky jste úspěšně složil, jste přijat. Poskočil jsem si radostí.

Za další týden druhý dopis.....z kádrových důvodů vás nemůžeme přijat. V 57. jsem šel na vojnu a jako středoškolák, samozřejmě do poddůstojnické školy. Otec byl v dědině poslední, který nevstoupil do JZD. Za týden dopis z národního výboru, sbalil jsem plnou polní a valil na rotu. Protože mě bavilo kreslení a písmo, stal jsem se praporním písařem. Dobrá funkce, všechno špatné je někdy pro něco dobré!

Rok 1969, měl jsem práci, samozřejmě v zemědělství, protože po odmítnutí vybrané školy jsem šel na "hnojárnu" jak se tenkrát zemědělským školám pravilo.

Na podnikové schůzi jsem si otevřel hubičku po příjezdu armád varšavské smlouvy v . 1968 a už jsem mazal. Měl jsem zase štěstí.....nastoupil jsem do podniku, JZD, velmi přátelské prostředí, měli jsme vynikající výsledky, práce mě ohromně bavila. |S bývalými spolupracovníky se setkávám téměř denně a navíc....od dětství jsem jezdil na koni a nový podnik mi umožnil závodní činnost až do 50 roků. NO......nemám být těm Rusům vděčný? !!!!!!

0 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik