Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Jasně, když mají v Německu jedovatý vejce s Fipronilem, v Čechách je chceme taky!

0 0
možnosti
LH

Konečně snad všichni pochopili, že dnes jíme horší šmejdy než za komunistů.Za komunistů jednotná norma na všechny potraviny ( ČSN) a od Aše až po Košice jste koupili stejné potraviny za STEJNOU cenu.

Dnešní děti ani nevědí co je škraloup ( smetana na ohřátém mléku), protože dneska mléko je samá voda.Dříve i na tom polotučném mléce bývala smetana, dneka nic.

Jak dneska někdo může prohlašovat, že nejíme chemii když se dováží ovoce a zelenina přes půl Evropy.Kdo má doma zahrádku, tak ví, za jak brzo je to zkažené když se zelenina či ovoce utrhne a nechá se pár dní.

A teď si spočítejte kolik dní trvá než to toto zboží přijde na pul prodejen.Natrhání, převezení kamionem ( a to se ty kamiony kolikrát zdrží po cestě...stávky řidičů, ucpané dálnce atd atd) ,než se to rozveze po prodejnách a kolik dní to je ještě v prodejnách ve skladech.Takže aby to všechno vydrželo, tak to musí být nacpáno chemií už od pěstitelů.

ALE TAKTO DNEŠNÍ LIDÉ, VYCHOVANÍ KAPITALISMEM, NEPŘEMÝŠLÍ.

Hlavně, že všichni budou pomlouvat komunisty jaké jsme jedli šmejdy.

1 1
možnosti
DP

Dneska si 1. Můžete vybrat, jaké potraviny chcete jíst, 2. je daleko kvalitnější kontrola, takže to, že veterinární laboratoř najde jedy ve vejcích nebo mléce neznamená, že tam dříve nic takového nebylo, ale jenom to, že to buď nenašli, nebo, což je spíš pravděpodobné, nesměli to zveřejnit. Ale takto KOMOUŠ nepřemýšlí, on totiž nepřemýšlí vůbec.

0 0
možnosti
Foto

Jasně a stručně popsáno. Karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik