Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak do nás celý den pod tlakem hustí jak ty volby byly zmanipulované, pod nátlakem, nedemokratické, jen mi pořád chybí ty hlavně kverů u hlavy.

Ale nesporný fakt je, že výsledky ukazují, že 52% všech oprávněných voličů dalo hlas Putinovi.

No řekněte kdo na to má a kolik politiků takový výsledek získalo?

1 0
možnosti

:-)......Dneska jsem četl, že i kdyby podvody reprezetovalyedno %, já mohu říci, že i 10 %, stejně by to PUtin vyhrál: Rusové jsou vlastenci, to by mělo být každému známo! Budou raději žít o suchém krajíci chleba, ale nedopustí, aby jim někdo poroučel! Na rozdíl od změkčilých Evropanů, kteří se za blahobyt nechají zotročit.!!!!

0 2
možnosti

Pane Leinere.

vám zřejmě nedošlo, že jde vesměs o záběry z oficiálních kamer, které Putinovo Rusko nechalo namontovat do volebních místností, aby těmto pokusům o manipul ici výsledkům zabránilo případně je omezilo. Jde o úlety nekterých osob, které jsou zřejmě nepoučitelné a najdou se všude.

2 0
možnosti

Jak tak čtu blogy, články a diskuze, tak je to tu samá výtka, že nebyl zvolený správný politik, voliči zvolili blbě, demokraté výsledek neuznávají atd. Prostě samá negativa a nejistoty.

Proč raději nepíšete o politikovi, kterého je třeba zvolit? Proč ta snaha jenom všechno hanit a kritizovat? Ideálně bez představy, jestli nás spasí Fiala, Kalousek, Gazdík, Piráti nebo Klaus mladší? Jako by se plivači báli, že jim další diskutéři jejich volbu rozkopou. Asi nějaká česká mentalita...

1 0
možnosti

Byla svobodná, a to docela normálně. Vy si tady pište dle libosti, to je jen pěna dní, ale škoda, že nemáme jinou než nenávistnou, manipulující a prolhanou ČT24, zpronevěřující se veřejnoprávním výhodám, závazkům, povinnostem. No, kdo mohl, utekl na Seznam, teplé bratrstvo opět výrazně posílilo, ať si chlapci užijí, můžou zrovna tak dobře moderovat do zdi. Fuj.

1 1
možnosti

J72o46s89e94f 12N47i13k29l

19. 3. 2018 14:33

...vy jste při tom psaní asi střízlivý nebyl..;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik