Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

diktatura k nám jde z EU a to nijak nesouvisí se složením našeho parlamentu

2 1
možnosti

K42a94r44l95a 88S68u31c92h31á

18. 12. 2017 8:43

diktatura už tady v podobě Merkel, Juncer nebo Schulze, dávno je

6 1
možnosti

Paní Dvořáková ráda bije na zvony, přestože miluje levici. Tak se opět "altruisté" všech populistických barev vyšvihli na trůn a levicové strany a hnutí si opět pohrávají s mírem a spravedlivostí mezi extrémismy komunismu a fašismu. Bohužel tato vize mnohým již zavoněla v sametovém nadhledu, že soudruzi a soudružky.

2 0
možnosti

R^ Většinou se paní Dvořáková vyjadřuje věcně zdrženlivě, ale tady jí asi ujely nohy a tak vykřikla. No, snad si neublížila!;-)

2 0
možnosti

Profesorka silně ujela, navíc plácala páté přes deváté jen aby něco řekla.

7 1
možnosti

:-).....Vždycky jsem si paní profesorky vážil,(hlavně pokud se jednalo o plzeňská práva), ale tady silně ujela. Nemáme snad parlament a "pojistku" demokracie senát?

R^R^R^

3 0
možnosti

Ano, je to problém, když většina stran v parlamentu odmítá vládnout! Mně to snad nepřipomíná nástup fašismu, ale připomíná mi to chování stran v roce 1948!!!

:-)

6 0
možnosti

Musíme chvilku počkat, protože parlament prezidentem navrženou vládu ještě neschválil.

0 0
možnosti

Napsal jsem pod jinym clankem. Moje pripominka je vsak aktualni i pod timto clankem.

Budoucnost nam ukaze jakym smerem se premier vyda. Nase organizace statu (tedy ustava) s touto alternativou vubec nepocita. Zde je nebezpeci z obdobi "silneho" vudce bez brzdicich elementu proti zneuziti teto moci. Nemyslim pozice diktatora jako takoveho, ale vudce, ktery muze zneuzit svoji pozici k prosazovani jenom JEHO mysleni. Jednoduse receno, "korupce moci"!!!

Zde jsem prekvapen nasi ceskou inteligenci a hlavne osobami z mnozstvi titulu pred i za jejich jmeny. Nepoukazuje, tato elita, na nedostatecnost naseho systemu vedeni statu. Nesnazi se tato elita ukazat zastaralost tohoto systemu. Pro pripominku, je bez velkych zmen jen opsan system konstitucni monarchie z roku 1863. Zamena cisare za prezidenta je nejvetsi uprava!

Neznam budoucnost. Znam je rceni, ktere uznavam za spravne. "Moc koruptuje a vetsi moc koruptuje vice".

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS