Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedenáct procent voličů volilo ODS. Dál se jich už nikdo neptal proč, anebo nač.

Možná by stálo za to vypsat dodatečné všeobecné volby s jedinou otázkou:

Má ODS jít do vlády, nebo ne?

0 0
možnosti

Volili ODS, která jasně deklarovala, že s AB partou nebudou nijak spolupracovat. Proč se ptát podruhé?

1 0
možnosti
JS

Bylo by dobré si uvědomit, že pokud dojde k mimořádným volbám pak je pravděpodobné, že Babiš bude mít ústavní většinu.

0 0
možnosti
ZH

Nebo bude také do té doby odsouzen.

1 0
možnosti
Foto

O plivanci je vhodné hovořit/psát tehdy, pokud partaj po volbách koná jinak, než slibovala před volbami, přičemž je odpovědná svým voličům a ne voličům jiného seskupení.

1 0
možnosti
RB

(Ne)vážení diskutující, nedošlo vám že autor se trochu mýlí? Rozhodují přece voliči a nikoliv volení. A nikdo se voličů těch ostatních osmi stran nezeptal, jestli volili tak, jak volili, protože nechtěli, aby ta jejich partaj spolupracovaka s Babišem?

1 2
možnosti
Foto

Pokud jimi volená partaj před volbami jednoznačně a důrazně vyhlašovala, že nebude s Babišem v koalici ani jej tolerovat, tak proč se znovu ptát voličů?

4 0
možnosti
AR

Zeman v každém případě se bude snažit o své co největší zviditelnění. Máme se nač těšit;-D

1 0
možnosti
Foto

;-) Pokud jsou sliby založené na principu anti a slibu zrušení EET, pak nezbývá, než být ,,zásadovými";-)

6 0
možnosti
DB

tak už jen titulkem jste trefil hřebíček na hlavičku, přesně tak to je.........strany jdou do voleb , aby se účastnily vládnutí a pak nechtějí..........tedy absolutní podtrh proti voličům......

důvody proč malé strany nechtějí vládnout či to jen předstírají jsou jen zástupné.........a navíc vytvářejí jistou atmosféru ve veřejném prostoru.......skutečný důvod je jejich shoda v tom, že se potřebují zbavit Babiše tak jako se dříve vládnoucí museli zbavit Špidly...........

vždy sleduj stopu peněz...........a lidem se neřekne kterými penězovody peníze tečou ke komu...........ty veliké peníze .....ne ty drobty kolem Rátha........nejedná se o miliony ale o spousty miliard, které lidé platí někomu a ani neví komu........a to rok co rok............od doby, kdy se stal Klaus ministrem financí a nikdy nevěděl, že existují špinavé peníze...............tam to začíná............tyto penězovody existují celých 27 let..a lid o tom neví....a proto máme nižší platy než by bylo nutné.............

2 2
možnosti
ZH

Vy vůbec nechápete dění v reálném světě. O absolutní podtrh vůči voličům by se jednalo, kdyby ty strany šly do vlády s Babišem. Jste schopen to pochopit?

5 0
možnosti
RC

Osobne mi prijde komicke, ze kdyz Nemcova prinesla 101 hlasu, tak jmenoval Rusnoka. Dnes 101 nema Babis ani nahodou a Zeman stale tvrdi, ze jmenuje viteze voleb.

5 0
možnosti
Foto

Mně zas přijde komické, že mnozí nechápou, proč tehdy M.Z. jednal tak, jak jednal. Až si lidé, jako i Vy, uvědomí, že prezident z titulu své fce má i info např. od BIS, pak byste možná pochopil. Tehdy bylo zabráněno v megatunelu. Byly tři firmy, které se ucházely o dostavbu jádra. Ruská nepřipadal v úvahu z důvodu politických, zbývající dvě jsou již dávno ,,plajte". A ty chtěly stát. záruky na finance. Jak by to dopadlo, o tom svědčí i nedostavěné jádro např. v G.B. A náš(!) stát by za to ručil! Tehdy šlo o připravovaný tunel ODS a TOP! Dnes se ,,řeší" kabelky;-) P.S.: tyto ,,šachy" dodnes neskončily. Proč myslíte, že bylo Pilnému znemožněno zúčastnit se zasedání dozorčí rady ČEZu? A KTERÉ PARTAJE, VČ. ODS, se bojí změn a nových pravidel pro zastupování v dozorčích radách subjektů s účastí státu;-)

2 1
možnosti

Karma.

Zvonka to vyzerá tak, že minimant chce být dominantem ... a neuvědomuje si, že to sám zaplatí; i poolitické hřbitovy jsou plné nenahraditelných "pravicí".

(Herman už dal příkaz k převodu těch 450 melounů)

2 0
možnosti
ZH

Hlavně je tu vysoké riziko - vlastně jistota - že všechny průšvihy, které Babiš udělá, svede na své koaliční partnery. Příkladů máme dost. Do takového rizika může jít jen hloupý sebevrah.

7 1
možnosti
LK

Zajímavé zjištění, zatím všichni svádí veškeré neúspěchy na Babiše a jeho zásluhy jsou nakonec jejich zásluhami. Pan Babiš je zatím ve všech vládách mimo pana ministra Rusnoka ekonom a umí pracovat, tak si klidně počkejte a uvidíte.

0 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik