Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

No to musím vnoučátka (předškoláčky a batolata) uklidnit. I oni budou mít důchod. A za vše nám ručí pan Špidla. ;-D

0 0
možnosti
JL

Šel jsem včera krásnou chatovou kolonií kolem Berounky za Prahou, chudáci důchodci tam klímali u svých bazénků a záhonů, do vody v řece pár metrů...předpokládám v Praze mají tihle starci a stařenky ještě družstevní byty nebo jiné , co stačili levně odkoupit v rámci privatizace, samozřejmě skoro každý má auťák. S tím litováním seniorů se uklidněte, málokoho má smysl litovat. Jsou za vodou až na pár výjimek. Ti mladí si zase mohou vzít hypotéky - budou děti po dědečcích a babičkách ty jejich chajdy, zahrady, domky a vily, které mají dnes multimilionovou hodnotu - až na pár výjimek, na ty, kdo nemají takto zajištěné seniory v rodové linii, či notoricky nepracují. Ne, Čechy nelitovat - mají se fajn. Lze litovat bezdomovce, alkoholiky, trvale nezaměstnané, či nemocné lidi, to jistě.

2 0
možnosti
JR

J56a62n 21R98á83ž

24. 7. 2017 17:16

Zírám, jak z Vás čiší závist, že jste nemohl nic privatizovat a neměl příležitost si chatu u Berounky taky postavit.

Mimochodem: Z důchodců si právem stěžuje jen ten, kdo trpí závažnou chronickou emocí, ale jinak si stěžuje jen hlupák, co místo aby si důchod užíval, přispívá z něho dětem na hypotéky nebo si neuvědomuje, že v "lepší" čtvrti metropole důchodce nemůže žít nikde na světě, protože nikde na světě důchody na nájemné v metropoli nestačí, popřípadě pláčou nad svým osudem kverulanti, jakých je v každé společnosti dost ve všech vrstvách. Většina důchodců o nějakou lítost nestojí. Alespoň z těch, se kterými se taky jako důchodce stýkám, nikdo!

0 0
možnosti
JR

J53a64n 36R54á12ž

23. 7. 2017 11:16

Je dobře s humorem a potřebným nadhledem brát na vědomí, že "letadlo", eufemisticky nazývané průběžný důchodový systém, je už dlouhodobě neudržitelný. Špidla byl a stále je tragikomická figura, kterou netřeba brát vážně.

PS Náš důchodový systém pracuje podle Ponziho schématu a zatím se nesesypal jen díky záchranným "infuzím" ze státního rozpočtu a iluzi, které mnoho lidí stále věří, že důchodový systém funguje jako pojištění a důchod je něco jako pojistné plnění.

1 0
možnosti
Foto

Na odchod do penze se těším i bez celého Špidly. Mám to dnes za 831 den. Jsem trochu unavenej životem a už bych si chtěl odpočinout. A věnovat se svému koníčku (mám malou obchodní firmu jednoho muže :-) ).

1 0
možnosti

Ten by mohl udělat radost jedině tím, že už by šel do důchodu:-))

2 0
možnosti
VV

Dobrý den , rád vás čtu ,ale tuhle trapnou osůbku prosím ne ne ne . To je za hranou

0 0
možnosti
VH

Co je za hranou? Pan Zdrojejsou? Nebo přený popis jeho žvástů? Vždyť tento člověk, společně se Sobotkou dokázal již v prvním roce své vlády zdvojnásobit rozpočtový schodek!!

Byl by směšnou figurkou, kdyby nebyl k pláči jeho vliv na Sobotku. Neblahý, rozhazovačný, neodpovědný, užvaněný vliv.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS