Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mělo se to stát dávno. Aby jak vlády (minimálně za posledních 10 let), tak Středočeši pochopili, kde jsou priority. Určitě ne v průjezdu kamiónů Prahou.

0 0
možnosti

Ještě pamatuji (před cca 10 lety ??) diskuzi, zda okruh neposunout více na sever tak, aby mohl sloužit i Středočechům, které jiné spojení než přes Prahu nemají, a chybí teba spojení Kladno - Mělník. Praha si prosadila dražší variantu, protože chtěla, aby okruh sloužil i pražákům. A teď dostanou středočeši přes držku ? Vtipné. Kdo blokuje 10 let dostavbu okruhu ? Středočeši těžko. Arogance na druhou.

0 0
možnosti

Ano - byla diskuze (diskuze!!), zda neposunout. Zda nezměnit trasu. To všechno jsou pouze záměrné průtahy, které si nic nezadají s jednáním tzv. ekologů.

Neměl by se "vnější p r a ž s k ý okruh" posunout až někam za Kralupy? Okruh musí být dostatečně lukrativní pro ty, kdo se chtejí dostat z Jednoho okraje Prahy na druhý.

Mimochodem: Pro odsunutou (severní) variantu nejsou vhodné podmínky na pravobřežní části Prahy. Se současnou tarou se počítalo již v 70. letech a jsou podle toho uspořádány komunikace Severního města.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik