Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud Zeman předvede obdobně urputný sprint do cíle, jaký vidíme u ČSSD, tak snad tolik neinteligentů není, aby byl zase prezidentem. Třeba při tom holí i někoho skolí. Snad se té ostudy dožije.

1 0
možnosti

V53í91t 94J33ů46z85a

24. 6. 2017 17:40

Překlad do Sobotka latina výrok byla asi takto podobně tvrdá vtip, i když to být poskládaná kromě prvního z latinských slov.... ne, podobný mišmaš se mi v češtině prostě poskládat nepodaří!

0 0
možnosti

My chceme prezidenta který nazývá věci bez obalu a pravými jmény jak si zaslouží ,bez obalu nějaké diplomacie a nebo slušnosti pokud si to ta druhá strana nezaslouží jako v tomto případě. Proto budu pana prezidenta zase volit.

3 8
možnosti
Foto

Jak jsem již napsal, Zemana budou volit stejní jako je on a pravděpodobně i stejně staří, protože mladí se již tak "pokroucení" naštěstí nerodí.

5 2
možnosti

U obou bych našel pozitivní i negativní stránky, každý z nich má asi své hříšky, u jednoho jsou velmi viditelné u druhého méně. Přál bych si aby ani jeden z nich již nebyl v příštím období ve vládě/na hradě. jinak Nechápu někdy vášnivě probíhající diskusi, máme co jsme chtěli a je to bohužel obraz naší společnosti.

0 0
možnosti
Foto

Zeman nemůže být obrazem žádné společnosti. Snad společnosti hospod IV cenové , takže nestrašte.

3 1
možnosti

Nechápu, proč srovnáváte sprostotu a neomalenost s normální slušnou obranou a celkem přesnou diagnostikou od člověka, který je tak trochu Budulínek, není obratný a možná ani nejchytřejší, ale je jakž takž pracovitý a slušný.

Nakonec ani ty výsledky vlády nejsou nejhorší, ani jeden z minulých premiérů neudržel koalici různorodých kariéristů pohromadě tak dlouho. Vzpomeňem na minulou vládu pana Nečase, kterou vlastně nepřímo řídila či ovlivňovala Nagyová s Rittigem, na financích řádil Kalousek a Drábek bral lidem na vozíčkách dávky (samozřejmě na asociály si netroufli)...

6 1
možnosti

....pak je katastrofa, že na místě premiéra dle Vás je,,Neobratný,málo chytrý člověk". Já bych si již z titulu této funkce představoval, že to bude naopak nej,,nej,, nej ve všech oblastech. Pana Z. neřeším.

1 0
možnosti

Jak jste přišel na to,že Sobotka ovládá tři jazyky?

4 0
možnosti

Zaměřil bych se na ty okurky. Co jsou zač, že se protáhnou hrdlem lahve? Jedná se snad o regulované eurookurky, nezakřivené-tenké? Nebo měl Miloš na mysli lahev se širším hrdlem, jako se používá např. na mléko? Tolik nezodpovězených otázek...

0 0
možnosti

J65a49n 11H95u73r65y49c52h

24. 6. 2017 12:15

Jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou. Je strašné, kdo o nás a o našem životě rozhoduje. Stydím se za oba dva. !!Rv!!

1 0
možnosti

Vy se fakt stydíte? Třeba za Husáka nebo Štrougala jste se styděl taky?;-D

2 1
možnosti

Sobotka už se vypnul sám,Zemana budeme muset vypnout sami,pokud ho dřív definitivně nevypne ta dáma s kosou...nechce se mi věřit,že český národ je tak hloupý a něco takového,ještě k tomu obklopeného partičkou toho nejhoršího,co lze v Česku sehnat,zvolil znovu....

8 1
možnosti

Nevěřím, že náš všemi milovaný setrvá ještě jedno pětileté období na Hradě !!

4 0
možnosti

Já bych nevylučoval, že se Zemen některým lidem trefuje do vkusu.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS