Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Strašní Demagogové jsou i Demagogové z Demagog.cz!

Demagogové z Demagog.cz jsou samozvaní soudci rozhodující co je pravda či nepravda. V takovéto roli by měli být absolutně přesní a nestranní. Nicméně jejich hodnocení často tyto atributy postrádá a jejich hodnocení i jejich systém jsou mnohdy velmi svérázná. V minulosti bylo možno v diskuzi přímo na příslušné stránce hodnocení upozornit na chyby, kterých se dopustili, Z vlastní zkušenosti vím, že přes předložené jasné důkazy nebyly schopni otevřeně přiznat svou chybu a snažili se jí vždy zamlžit. V současnosti jsou ty diskuzní příspěvky demagogy vymazány a nelze v plné šíři ukázat jak svérázné byly jejich reakce na chyby, kterých se prokazatelně dopustili. Bylo velmi zajímavé sledovat v té diskuzi sledovat reakce demagogů jak se vykrucují ze svého omylu. Proto si některé nepravdivé výroky pamatuji a připojúji jejich ukázku ve spojitosti se Zemanem:

1) Demagog označil za nepravdivý Zemanův výrok v souvislosti s OH v Soči: "velká část, například západoevropských politiků, bude přítomna.“ Lidovky to s odvoláním na demagogy rovnou v titulku označili za lež.

Demagogové byli v diskuzi upozorněni na chybu, byl uveden výčet vrcholných politiků, prezidentů, premierů, králů a knížat, kteři byli v Soči přítomni včetně odkazů na zdroje. Ten výčet prokazoval účast nadpoloviční většiny vrcholných politiků ze západoevropských zemí.

Reakce demagogogů: zapletli do toho i radní z "Dolní Lhoty" a prohlásili, že neví jaké státy patří do západní Evropy!!! Jak to dopadlo:

0 0
možnosti

„Vladimír KEBLÚŠEK: Vy jste jeden z mála politiků, kteří se rozhodli odletět na olympiádu do Soči. Co bylo tím důvodem? Kritika směrem k Rusku sílí kvůli dodržování lidských práv. Zvažoval jste, že byste nakonec neodjel? Miloš ZEMAN: Jak jste přišel na to, že jsem jedním z mála politiků? Doporučuji ... Vladimír KEBLÚŠEK: Myslím tím českých politiků, protože z vlády tam míří jenom ministr školství. Miloš ZEMAN: No dobře, ale přečtěte si, přečtěte si seznam zahraničních hostů na olympiádě v Soči a zjistíte, že velká část, například západoevropských politiků, bude přítomna.“

NEOVĚŘITELNÉ

Hodnocení výroku jsme změnili z původní nepravdy na neověřitelné na základě podnětů našich čtenářů, za které děkujeme.

Ruská tisková agentura RIA-Novosti zveřejnila seznam hlav států, které se měly zúčastnit oficiálního zahájení her. Seznam hojně citovala světová média, agentura AP s odkazem na RIA-Novosti publikovala obdobný seznam s dovětkem, že účast všech jmenovaných nebyla schopna verifikovat. Z dostupných zdrojů se nám podařilo zjistit, že ze státníků uvedených na seznamu se ceremoniálu nezúčastnil švédský král, který se do Soči chystá až později.

Z představitelů západoevropských států na tomto seznamu najdeme například nizozemského krále Willema-Alexandra spolu s premiérem Markem Ruttem, švýcarského prezidenta Didiera Burkhaltera, dánského korunního prince Fredericka, norskou premiérku Ernu Solbergovou, či premiéra Itálie Enrica Lettu.

Svoji neúčast naopak předem oznámili například Angela Merkelová či Joachim Gauck (z německých politiků však přislíbil účast ministr vnitra), François Hollande, David Cameron nebo Barack Obama.

Jedná se však o čelné představitele státu, zatímco Miloš Zeman hovoří o politicích obecně. Zda se skutečně zúčastnila velká část těch západoevropských nedokážeme na základě dostupných zdrojů posoudit. Nejasná je také definice „západní Evropy“, která se v různých zdrojích různí, necháme tedy čtenáře, ať si udělá představu sám.

0 0
možnosti

MZ je pozoruhodný objekt pro psychoanalytiky i psychiatry. Jinak už snad velmi nezajímavá existence.

4 0
možnosti

O panu Miloši Zemanovi se dá glosovat donekonečna, snad to podstatné :

1) On je důkazem, že sečtělost a i jistá vzdělanost - vůbec nejde ruku v ruce s laskavou moudrostí

2) Ekonomie má pojem inflace - On ji dokázal přenést do lidové slovesnosti, inflace slov, sdělení

3) Vždy, existuje konglomerát voličstva, kterému je to absolutně jedno - tady to píšou, on řekl ...

4) Nic nového, pak se tedy dějinami volá - Něchť žije M.Zeman a jeho velectněná rodina ! ... :-)

3 0
možnosti

Byl jsem na VŠE pár měsíců v roce 1973, pozoruhodně dehumanizovaný, nudný, technicistní na matematiku zaměřený obor. Přitahuje určitý typ lidí - vidíme je všude kolem sebe - řídí ekonomiku, finance, firmy...To že to někdo vystuduje, neznamená, že jako člověk není úplný zoufalec.

0 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik