Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

tomuto způsobu, kdy autor předstírá smysl pro humor, říkávala moje matka: "utírati si nos židlí". nemáte rád Zemana, my to chápeme. a co, jako?

1 1
možnosti
KT

Úsloví vaší matky není ani vtipné, ani výstižné, tož tak...

0 0
možnosti
DB

Kim je velmi jednoduchý až naivní človíček. A Trump má k dispozici 17 tajných služeb vybavených nejlepšími technikami odposlouchávání a jiných druhů špionáže. A tak bych to viděl jinak. Kim se jen nechá lehce vyprovokovat a to byl účel věci, protože pak USA mohou hřmít a pouštět hrůzu a tím i ovlivňovat myšlení lidí doma. Ale i myšlení ostatních lidí ve světě. A to, i když se vlastně vůbec nice neděje. Manipuilace je hlavním nástrojem dnešního vládnutí...bylo to vždy tak, ale ve vyspělých státech je to dnes absolutní nutnost. A tak je jen nutné si trochu počkat a nejančit.

A Trump si o jen hraje a skáče jak mu někdo píská.

0 0
možnosti
MK

M15i14l66a74n 38K11e18s55l

29. 4. 2017 18:14

To odložení zemanovy cesty je na místě.Kéž by se v brzké době vyšetřilo ,kdo sarinoval v Sýrii a zda Trumpova tomahawkování bylo v pořádku.To se asi nevyšetří , jediný vlastník supertajných a nezveřejnitelných důkazů je bude dále tajit.Zeman asi do USA nikdy nepojede.Může ho uklidnit,že nebude mít příležitost potřást si rukou

1 0
možnosti
MJ

Vy se z toho Zemana jednou potentujete. Kdyby jste o něm nemluvili, tak by upadl v zapomnění a byl by klid. Takhle ho pořád připomínáte, i když sám Zeman mlčí!!!!!!

3 1
možnosti
JS

Zásadní chybou hradu bylo, že o možné cestě bez oficiálního termínu vůbec hovořil. Považuji za pravděpodobné, že Zeman nyní nikam nepojede, protože není vlezdoprdelka, který by velebil každý krok pana Trumpa. Pokud se mýlím, tak se panu Trumpovi omlouvám.

2 2
možnosti
AR

Pokud Zeman nepojede do USA, očekávám jeho zdařilou návštěvu v Pekingu a to bude pádná rána všem válečným imperialistickým štváčům.!!

8 1
možnosti
LT

L84u36m66í76r 28T17i81e56t11z

27. 4. 2017 11:16

Paní nebo slečna Malakova,Vy musíte být hodně zapšklá osoba. Jestli je Vašim základním právem voliče urážet někoho,kdo byl zvolen,pak Vás lituji.

A jak Vám vyhovoval třeba prezident Klaus? U něho jste měla sexuální extáze?

2 6
možnosti
DP

Ten nenadělal tolik ostudy za dvě volební období jako Zeman za týden.

5 3
možnosti
MB

To mě baví, jak si anti-Zemanovci vytvoří konstrukci, že Zeman chce co nejrychleji do USA ...a jaký orgasmus zažívají z nějakého odkladu.

Vždy pro Zemana je takový odklad výhodnější. Jednak to zřejmě připadne na dobu blízkou prezidentské volbě,

jednak se nebude muset vymezovat vůči Trumpovi nějakým odlišným postojem k aktuální problematice napětí kolem korejského poloostrova (pakliže do té doby stačí vyšumět). Zeman by totiž asi nesehrál roli "poslušného humanisty", který by požehnal precentivnímu "humanitárnímu odstřelování" KLDR.

Prostě špatnou zprávou pro anti-Zemanovce je to, že za současné situace a vzhledem k datu voleb, tento odklad hraje do karet právě Zemanovi.

12 17
možnosti
ZB

Konstrukci?Sám Zeman a jeho okolí to hlásali jako jasnou věc,kde se doladují jen detaily.Chystala se i celá delegace,složená s oblíbencu...mě nejvíc baví,jak takový jako Vy se snaží vše překroutit a vydávat celou trapárnu za velké Zemanovo vítězství...;-)

9 3
možnosti
JS

To jsou ubohé bláboly

8 10
možnosti
ZB

Místo toho,aby byl "velký světový státník" Zeman přijat v USA svým "přítelem" Trumpem,sám přijímá na Hradě malého českého zloděje Zimolu a vyjadřujemu sympatie....to je opravdu krutá realita;-)

20 9
možnosti
RS

Pan prezident ma vaznou chybu. Neumi vcas odejit.

17 9
možnosti
PM

možní neměl a přijít, jednou naši potomci při čtení učebnice dějepisu nebudou věřit, co jsme si tu tolerovali...

12 5
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik