Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

CVVM je nedůvěryhodná instituce. Jiné agentury uvádí preference ANO kolem 27%. Podobná situace zde byla před lety i v případě ČSSD - hezky je to vidět zde: https://interaktivni.rozhlas.cz/volebni-pruzkumy/

1 0
možnosti
Foto

Přejme si jen, aby současná koalice zůstala, tak jak je, protože neustálé zmítání se ČR mezi politikou pravice, jež zavádí jednotnou daň na vše a vyvádí peníze ze sociálního pojištění na důchody do druhých pilířů včetně svých příspěvků a levice, tento druhý pilíř neprodleně poté zruší, a zavede povinné kontrolní hlášení a EET bychom zhloupli. Občané chtějí mít alespoň na 10 let jasný plán a strategii. A tu nám současná pravice, až na sliby, že zruší jak EET, tak kontrolní hlášení a sníží značně korporátní dan a vše utáhne i sesoučasbým dluhem, nedává.

2 1
možnosti
ZD

Milá paní. Přejete si 10 let jasných plánů. To je dvě a půl volebního období. Taková celistvá období tady už byla a výsledkem byla symbióza nestoudných pijavic přisátých na úspěchem omámené politiky. V dokonalém souladu vytvářeli dojem, že oni jsou jediní jen aby to vydrželo alespoň další měsíc. Takže alespoň jedno volební období kdyby dala vrchnost klidu... Pokud nebude většinový systém - nebude klid alespoň po dobu čtyř let.

2 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik