Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za článek, díky němu už vím proč tloustnu. Jezdím totiž pravidelně nakupovat potraviny do Německa. Tak trochu jsem si zvykl na kvalitnější a místní odpad mi nechutná.

0 0
možnosti

M63i56l36a85n 24K80e82s24l

8. 2. 2017 22:32

Lidi vědí,co je pro ně dobré.Myslím,že u nás je výběr potravin v různých cenových úrovní .Každý kupuje na co má a co mu ještě jakž takž chutná.Předpokládám,že zboží,které se u nás prodává zdraví neškodí.Na to musí dbát především on.Řetězce prodávají,co lidé kupují.Nevím,proč ministrovi kvalita u nás prodávaných potravin pořád vrtá hlavou.Já mu poradím jak na to.Ať prosadí,jako člen vlády, zvýšení platů a důchodů na dvojnásobek .Potom budou řetězce prodávat sekanou namletou ze svíčkové a z panenky a lidé si na ní rádi pochutnají.Co má jíst důchodce,který po zaplacení inkasa a léků má cca 60 Kč na jídlo na den.Na máslo za čtyřicet a vejce za 3,40 vyprodukované našimi zemědělci,má tak na vánoce.Buďme rádi,že u nás řetězce jsou a fungují tak jak fungují.Díky nim mají někteří z nás aspoň párky z masa oškrábaného z kostí Lidl nebo Kaufland prodávající podle ministra méně kvalitní potraviny si na nezájem kupujících asi neztěžují.

0 0
možnosti

J27a17n 61R56á43ž

9. 2. 2017 16:21

V hypermarketu se dá koupit šunka v akci za 120Kč/kg, ale i iberská vzduchem sušená za 650Kč/kg. A to je dobře, že je výber. Co se týká mne, tak bych si tu směs rozemleté kůže, sójové moučky, barviv a konzervantů za 120Kč/kg nekoupil, ani kdybych měl hodně hluboko do kapsy.

0 0
možnosti

ale zato jste šlang.

To se mi moc libi.

0 0
možnosti

Také místní Kostelecké uzeniny dobře poslouží.

1 0
možnosti
Foto

Po administrativním zásahu soukromého vidláka (a nyní ministra zemědělství) Mariana Jurečky se situace v Česku zlepší po všech stránkách natolik, že až pan Jurečka svůj ministerský post letos na podzim předá svému nástupci a vrátí se jako rolník na svůj rodný statek, nebude již vůbec nikdy muset pro kvalitní chlévský hnůj a mrvu jezdit do Německa, protože kvalitního hnoje a mrvy bude v Česku všude, a ne-li přímo nadbytek, tak alespoň dostatek.

2 2
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik