Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Víte, Sobotkovi teče do bot ! Tak podobně, jako mistr světa a zeměkoule v ekonomice Kalouskovi ! Preference klesají, je třeba něco robit . Vymění se ministři, a hlavně EET musí být v původní formě, i když má dojít ke změkčení pro malé podnikatele. Sobotka se řídí heslem ....čím hůř pro lidi, tím lépe pro nás. Babiš je vinen. A my vyhrajeme příští volby! To sebevědomí mu závidím ! R^R^R^

3 0
možnosti
MB

Co jiného má taky dělat, žééé. Jinak se sranda pozorovat, jak se vše opakuje, motivy stále stejné - Mít vliv, živit spřízněné okolí, ideje jako pracovní pomůcka.

Vrcholem vrcholu - byl legendární praotec klamu - J.Goebels - Berlín 05/1945 -

"Soukmenovci, válka je vyhraná ! Konečně jsme vlákali nepřítele tam, kde jsme jej chtěli mít. Toť, jasný důkaz jasnozřivosti našeho vůdce" ... !

Co jiného má B.Sobotka po 3x prohraných volbách tedy sdělovat. Koho bychom tak ještě obětovali - Malého OSVČ ! Inu - "Dáme stát do pořádku". (Sakra, na chalupu našeho Lihového domu jsme opomněli - Tolik starostí s nastolováním blaha) - Hlavně nedopustit, aby si jej člověk - volič - nevyvolal sám ... To by byl, náš konec ! ... :-)

2 0
možnosti
MB

EET chápu jako novodobý způsob vedení třídního boje. Novodobé opium lidstva , rozehrávání barev závisti ... Nebohý lid vede oligarcha - s podivnou minulostí, bráníc zájmy dělnické třídy ! K.Marx a Komunisté musí opravdu čumět ! ... :-)

5 0
možnosti
AH

A27l94e95s 22H61r64y93c

29. 11. 2016 11:54

A Kléma se telit v hrobě radostí, jakého má následovníka;-D

2 0
možnosti
PV

P51a57v32e70l 42V71é43b91r

29. 11. 2016 9:26

Co máte pořád s těmi nezdaňovanými příjmy, což má údajně napravit EET?

EET napraví ... (extrement). Malí těch příjmů tak moc nezamlčí, v podstatě nemají co (jinak by neuváděli žádné příjmy) a ti velcí - ti si to zařídí. Například vstupem majitelů do politiky.

4 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik