Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J49a42n 88R52á66ž

24. 11. 2016 11:39

Nějak si nemohu vzpomenout na nějakého politika, který by tak často měnil názory jako Babiš. Myslím, že i spolustraníci jsou zmateni neví, co mají říkat lidem, co vlastně to ANO je?

Politici prý nejsou, ale jsou ve vládě, v parlamentu i na krajích. Ničí ty, kteří v každém státě vytvářejí nejvíce pracovních míst, platí nejvíc daní a jsou zárukou stability a na druhé straně podporují hlavně ty, kteří své zisky daní v zahraničí, dotují a poskytují daňové úlevy montovnám zahraničních vlastníků, ale nesmyslnou byrokracií dusí domácí podnikatele. Babišem řízené finanční úřady klidně pošlou exekutora na drobného podnikatele nebo živnostníka, když zapomněl napsat nějaké idiotské hlášení, ale svým firmám odpustil jen za loňský rok 1,5 miliardy(!!) daní.

Babiš slíbil snižování státního aparátu a zatím jen na MF přibylo 187 nových úředníků. Řekl, že bude stát řídit jako firmu, ale nejvíc peněz dostávají ti, kdo nevytváří žádné hodnoty a ty, kteří hodnoty vytvářejí z peněz vysává. Takto by přece každá firma zkrachovala!

1 0
možnosti
FS

Babiš je hodně falešný a vypočítavý,prostě korouhvička,ale především pro sebe.

0 0
možnosti

Diskutovat není co. Karma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik