Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J46a85n 80R77á39ž

28. 10. 2016 16:27

Já Krause nemám rád a nedíval se zak ani na ten, vynikajícím PR popularizovaný díl jeho show.

Moje žena jeho show ráda má. Vlastně až dosud měla. Zarela se, že už nikdy.

Podotýkám, že většího kritika Zemana, než je má žena neznám.

Po cca patnácti minutách divani na Krausovi show zhasla televizi se slovy, že prý monolog Rumla ještě se sebezapřením překousla, ale Kocábovo odporné žvanení bylo i na ní moc. A tak pražská "elita" přišla o svého příznivce a já doufám, že u nás doma přestanou konfrontační diskuze na téma "pražská kavárna"

Děkuji panu Krausovi za to, jak její příslušníky prezentoval.

1 0
možnosti
JP

Já jsem Krause a jeho" tygry "neviděl a nejspíš ani neuvidím. Jsem asi ochuzen a smutný.:-)

0 0
možnosti
Foto

celé to mohl být úmysl Primy aby se zvedla sledovanost.- ve středu pozdě večer by se dívali jen Krausovi příznivci, ale po tom zveřejněném humbuku s cenzurou a zařazením ve výhodnějším vysílacím čase hned po zprávách, ještě navíc v předvečer svátku-to muselo přitáhnou pozornost i těch, kterým je tv ukradená

3 0
možnosti

Zvonka to vyzerá, že Tvůrci autocenzuru provedli sami - prý po prvním odmítnutí doručené "kopie" ve středu ráno dodali sestříhanou verzi brzy večer (podle nich fčas); zřejmě vystříhali ty největší trapáky /nebo ty nejmenší? - nevím/ a spustili křik CENZURA, CENZURA! ... inu, nejlepší obranou vždycky bývá útok na falešné cíle.

1 0
možnosti
RP

Podle toho co jsem viděla na internetu je vysřihaná pouze B. Štěpánová která řekla nepřímo, že si tu nepřeje ani Babiše. .

2 0
možnosti
Foto

Půlnočního Krause jsem (naštěstí) neviděl a u toho po osmé hodině večerní to nebylo uvedeno v plné délce. Úvodní "zdravice" vybraných zástupců "elity národa" byly (možná "z časových důvodů!) zkráceny s vypuštěním některých nejurážlivějších a nejsprostších výroků - plná délka je ke zhlédnutí např. na YouTube.

Považuji to za velkou škodu a už jsem se k tomu celému vyjádřil ve svém blogu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik