Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...nepřipravené, tedy neználky.

2 0
možnosti
Foto

Od autora je to nadsázka, jak u něho často bývá zvykemR^;-)

1 0
možnosti

Zase to je politicky podbarveno, ale na to jsme již zvyklí a Nobelova cena je jen cárem papíru. Spíš polibkem smrti. Chudák Bob Dylan, měl jsem ho rád.

0 2
možnosti
Foto

Toto není o politice jako takové, ale o díle, tvorbě a umu člověka, který je ve svém projevu i svých textech i muzice jedinečný, a to po celý svůj dosavadní život!

3 0
možnosti

Pokud mne něco šokovalo, pak některé ty nobelovky "za mír". Dylan rozhodně ne. To byla správná volba. :-)

8 0
možnosti

J61a18r45a 75R61a79n25k

13. 10. 2016 21:26

Sokovala? Snad jenom zeme V4.....tady neV U nas se o nem moc nevi, pochybuji, ze nekdo zna vsechny jeho pisne v originale a "lyrics" jsou dulezite. V dobe, kdy vse bylo za zeleznou oponou ho u nas takrka nikdo neznal. Pokud ano, tak jen nektere songy, kdo si mohl dovolit vyjet ven a zakoupit desky?

0 1
možnosti
Foto

RvVe svém skleníku dle svého ceníku hodnotím to, co nežiji, a stále házím jenom svými ,,pomyji"Rv Tady ,,madam" nikdy nežili nějací neandrtálci!Jednak desek se sem dostávalo mnoho, a různými cestami. A ,,Laxík", ale i mnohé jiné stanice, nebyly rušeny, tak se nahrávalo, a fest, přímo i z rádia. Navíc mnohé písně, i B.D., zde byly i interpretováno s velice dobrými překlady a texty i v češtině!Ale o tom Vy nemáte ani šajnuRv

2 0
možnosti
Foto

Jenže on ten pojem "písničkář" zdaleka přesahuje... Nemyslím, že to bylo šlápnutí vedle, spíš naopak...

4 0
možnosti

J29a31r72a 52R45a12n38k

13. 10. 2016 21:21

Na "ceskem poli" bude dnes predvsim vadit, ze je Bob humanista a poeta, tak jako Leonard Cohen, Harry Chapin, Joni Mitchel a mozna dokonce Keith Richard - ale ten asi jen v mych ocich, jeho kniha stoji definitivne za precteni, na Nobelovku to ale neni, ja ho proste miluji, po koncertu v San Francisku minuly rok bych se pridala k jeho groupies!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik